Στην παρουσίαση του Γονίδη ειπώθηκαν πολλά!

26.11.2013
Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσίασε το νέο του άλμπουμ Πλάτη με Πλάτη. Με σπουδαίες υπογραφές από στιχουργούς και συνθέτες, το νέο CD του Σταμάτη Γονίδη είναι γεγονός, ένα χρόνο μετά το τελευταίο άλμπουμ του «Σημεία των καιρών», που κυκλοφόρησε πέρσι. Πολλοί μεγάλοι μουσικοί, όπως ο Αντώνης Βαρδής - ο αγαπημένος στιχουργός του Γονίδη κατά δική του ομολογία- ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου ανήκουν στους δημιουργούς, ενώ ο δίσκος περιλαμβάνει και δύο τραγούδια που προέρχονται από τον ίδιο το Σταμάτη Γονίδη. Η παρουσίαση έγινε στα Public του Συντάγματος, σε κοινή διοργάνωση του Sfera και της Minos EMI, όπου πολύς κόσμος τίμησε τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Πριν παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που η πλειονότητα των κομματιών είναι από άλλους δημιουργούς "και λιγότερο δικά μου κομμάτια καθώς ήθελα να φανεί το ταλέντο όλων αυτών των σπουδαίων ανθρώπων". Για τον Γονίδη είναι σημαντικό "να νιώσει ο κόσμος χαρά με τη μουσική μας, τώρα που υπάρχει η κρίση". Όταν τον ρώτησαν σε τι "γυρίζει την πλάτη" είπε με νόημα "σε όλα τα αρνητικά και σε ό,τι μου χαλάει την αρμονία που έχω μέσα μου". Ο τραγουδιστής φέτος θα εμφανιστεί και σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα μαζί με την 'Ελλη Κοκκίνου -που και αυτή παρουσιάζει νέα δισκογραφική δουλειά- μέχρι την άνοιξη του 2014. Εκτός από νέα δισκογραφική δουλειά όμως, ο Σταμάτης Γονίδης ήταν εμφανώς ανανεωμένος και ο ίδιος. Όταν ρωτήθηκε για την νέα του εμφάνιση είπε "ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και έχω χάσει δώδεκα κιλά σε ένα χρόνο μαζί με σωστή διατροφή. Ο άνθρωπος είναι σαν λίμνη, άμα κάθεται μαζεύει βούρκο, ενώ αν αθλείται είναι σαν γάργαρο νερό, και χαίρομαι που μου έγινε πια τρόπος ζωής αυτό". Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Σφακιανάκη και την Χρυσή Αυγή, ο τραγουδιστής απάντησε ότι δεν θέλει να το σχολιάσει "ο καθένας εκφράζει την άποψη του". Στην εκδήλωση, η MINOS-EMI τίμησε με χρυσή πλακέτα τον μεγάλο τραγουδιστή για τα 27 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Γονίδης φανερά συγκινημένος, μίλησε για την δισκογραφική του χαριτολογώντας ότι "μου αρέσει αυτή η εταιρεία γιατί έχει πολλές γυναίκες και αγαπώ τις γυναίκες πολύ".

Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσίασε το νέο του άλμπουμ Πλάτη με Πλάτη. Με σπουδαίες υπογραφές από στιχουργούς και συνθέτες, το νέο CD του Σταμάτη Γονίδη είναι γεγονός, ένα χρόνο μετά το τελευταίο άλμπουμ του «Σημεία των καιρών», που κυκλοφόρησε πέρσι. Πολλοί μεγάλοι μουσικοί, όπως ο Αντώνης Βαρδής - ο αγαπημένος στιχουργός του Γονίδη κατά δική του ομολογία- ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου ανήκουν στους δημιουργούς, ενώ ο δίσκος περιλαμβάνει και δύο τραγούδια που προέρχονται από τον ίδιο το Σταμάτη Γονίδη.

Η παρουσίαση έγινε στα Public του Συντάγματος, σε κοινή διοργάνωση του Sfera και της Minos EMI, όπου πολύς κόσμος τίμησε τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Πριν παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που η πλειονότητα των κομματιών είναι από άλλους δημιουργούς "και λιγότερο δικά μου κομμάτια καθώς ήθελα να φανεί το ταλέντο όλων αυτών των σπουδαίων ανθρώπων". Για τον Γονίδη είναι σημαντικό "να νιώσει ο κόσμος χαρά με τη μουσική μας, τώρα που υπάρχει η κρίση". Όταν τον ρώτησαν σε τι "γυρίζει την πλάτη" είπε με νόημα "σε όλα τα αρνητικά και σε ό,τι μου χαλάει την αρμονία που έχω μέσα μου". Ο τραγουδιστής φέτος θα εμφανιστεί και σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα μαζί με την 'Ελλη Κοκκίνου -που και αυτή παρουσιάζει νέα δισκογραφική δουλειά- μέχρι την άνοιξη του 2014.
Εκτός από νέα δισκογραφική δουλειά όμως, ο Σταμάτης Γονίδης ήταν εμφανώς ανανεωμένος και ο ίδιος. Όταν ρωτήθηκε για την νέα του εμφάνιση είπε "ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και έχω χάσει δώδεκα κιλά σε ένα χρόνο μαζί με σωστή διατροφή. Ο άνθρωπος είναι σαν λίμνη, άμα κάθεται μαζεύει βούρκο, ενώ αν αθλείται είναι σαν γάργαρο νερό, και χαίρομαι που μου έγινε πια τρόπος ζωής αυτό".
Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Σφακιανάκη και την Χρυσή Αυγή, ο τραγουδιστής απάντησε ότι δεν θέλει να το σχολιάσει "ο καθένας εκφράζει την άποψη του".
Στην εκδήλωση, η MINOS-EMI τίμησε με χρυσή πλακέτα τον μεγάλο τραγουδιστή για τα 27 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Γονίδης φανερά συγκινημένος, μίλησε για την δισκογραφική του χαριτολογώντας ότι "μου αρέσει αυτή η εταιρεία γιατί έχει πολλές γυναίκες και αγαπώ τις γυναίκες πολύ".