Σεϊταρίδης: Παραδέχεται ότι ήταν με Απέργη & χώρισαν

09.12.2013
Ο Γιούρκας ο Σεϊταρίδης, μάλιστα, είναι σωστός celebrity, που δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Βγήκε ο άνθρωπος, έδωσε μία συνέντευξη και τα είπε όλα για την Θωμαϊδα Απέργη

που το προηγούμενο διάστημα οι φήμες τούς ήθελαν μαζί, αλλά η νεαρή αοιδός, δεν μας βοήθησε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Ε, λοιπόν, Σεϊταρίδης και Απέργη υπήρξαν ζευγάρι, αλλά πλέον δεν είναι μαζί.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι μέχρι σήμερα δεν γνώρισε τη γυναίκα που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. «Θα ήθελα στο μέλλον να κάνω οικογένεια και παιδιά, έχω μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδιό People.

Και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό για να φτάσεις σε ένα τέτοιο σημείο είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, μια κοπέλα που νιώθεις πως ταιριάζετε και αξίζει να είσαι μαζί της. Εγώ, επειδή ήμουν και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν έχει τύχει να βρω μια τέτοια κοπέλα».

Και πάμε στο ψητό, που δεν είναι άλλα από τα δημοσιεύματα για μεγάλο έρωτα με την Απέργη. «Όταν γράφεται κάτι που ισχύει, δεν με ενοχλεί. Αν γραφτεί κάτι μόνο και μόνο για να με πληγώσει ή να με μειώσει σαν άνθρωπο, θα με πειράξει» εξηγεί. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, αυτή την εποχή δεν είναι ερωτευμένος και με την Θωμαή έχουν χωρίσει!