Συγκλονίζει η ιστορία του νεαρού μοντέλου με τον καρκίνο

10.12.2013
Όλο τον κόσμο έχει συγκινήσει η ιστορία του νεαρού μοντέλου, που διαγνώσθηκε ότι έχει όγκο στο κεφάλι και η οικογένεια της έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η Νάσια Λαμπίρη, μόλις στα 22 της χρόνια «χτυπήθηκε» σκληρά από τη μοίρα​ κι εδώ και δύο μήνες «ανεβαίνει» τον προσωπικό της Γολγοθά. Ήταν αρχές Οκτώβρη όταν η Μις Γιάνγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012, επέστρεψε από βραδινή έξοδο και δεν αισθανόταν καλά.

Υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει όγκο στο κεφάλι και μάλιστα βρίσκεται σε ιδιαίτερο σημείο. Η μητέρα της πριν λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια και να αναλάβει την κόρη της κάποιος έμπειρος γιατρός.

Η νεαρή Νάσια μίλησε πρόσφατα στην Στεφανίδου, δηλώνοντας: «Είμαι πιο αισιόδοξη τώρα για την υγεία μου και με άλλαξε όλη αυτή η περιπέτεια εδώ και 2,5 μήνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω εσάς κυρία Τατιάνα και το κανάλι σας. Αλλά και τους γιατρούς που θα με κάνουν όπως πριν, το πιστεύω, τον αδελφό μου, την οικογένειά μου, τον κόσμο και τη μάνα μου που είχε το θάρρος να έρθει σε σας και να με σώσει στην ουσία και την αγαπάω πολύ, πιο πολύ από ποτέ.»