Βρεττός: Το έριξε στο ποτό μετά την εξομολόγηση της Αραβανή

10.12.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή.

Και κυρίως, για την αφιέρωση κι ερωτική εξομολόγηση που έκανε στο τελευταίο live του Dancing with the stars. Και ο αοιδός παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του τον έπιασε εξ απήνης και λίγο έλειψε να τα μπήξει από τη συγκίνηση.

Αλλά, όπως λέει και το άσμα του Γιώργου του Μαζωνάκη... «τα δάκρυα καίνε μα οι πράξεις μετράνε, οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε», γι αυτό και ο Βρεττός αντί να το ρίξει στο.. δάκρυ, το έριξε στο ποτό. Τη γιόρτασε, σου λέει, παρέα με τους φίλους του την ερωτική εξομολόγηση της καλής του. Και να φανταστείς ότι δεν πίνει ποτέ.

«Την Κυριακή το κορίτσι μου με συγκίνησε πάρα πολύ. Επειδή δεν με προετοιμάζει ποτέ τι θα πει στα video ή τι θα προβληθεί στο live, ήμουν πολύ απροετοίμαστος για το αφιέρωμα που έκανε σε μένα και ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Άνοιξα ποτά και πίναμε εκεί με τους φίλους. Μ’ έκανε να πιω που δεν πίνω ποτέ», αποκάλυψε ο ερωτευμένος αοιδός.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά ήταν από τις πολύ πολύ όμορφες στιγμές της ζωής μου», είπε.

Ο Βρεττός απάντησε και σε εκείνους που λένε ότι η Αραβανή είναι ψυχρή και απόμακρη.

«Η Ευαγγελία έχει μια συστολή σαν άνθρωπος, κάτι που εγώ το βρίσκω πολύ γοητευτικό και μ’ αρέσει σε μια γυναίκα. Έχει μια εσωστρέφεια και δεν εξωτερικεύεται εύκολα, ειδικά όταν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν αισθάνεται άνετα. Αυτό πολλές φορές μπορεί να παρεξηγείται και να την λένε ψυχρή, όμως πιστέψτε με δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό. Στις ιδιωτικές μας στιγμές, κάθε άλλο παρά ψυχρή είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.