Πολύ γέλιο: Όταν ο Notis δήλωνε... αριστερός!

10.12.2013
Την περίπτωση του Notis Σφακιανάκη αν την πάρεις στα σοβαρά, απλά θα σου... κάψει τον εγκέφαλο.

Αν την δεις από την αστεία της πλευρά, απλά θα περάσεις υπέροχα και θα ρίξεις τρελό γέλιο με τον καλλιτέχνη. Σήμερα, ο Notis νοσταλγεί τα χρόνια της Χούντας, δηλώνει ότι ο Παπαδόπουλος ήτο ο καλύτερος πολιτικός(;) που πέρασε στη χώρα μας, ενώ καλεί τον κόσμο να στηρίξει την Χρυσή Αυγή, αφού όπως είπε επιβάλλεται!

Ο ακροδεξιός Notis του σήμερα δεν είχε τις ίδιες πολιτικές απόψεις πριν χρόνια κι επειδή στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, ακριβώς πριν 12 χρόνια δήλωνε Αριστερός. Και το κυριότερο; Δήλωνε... αντί-δεξιός, αφού σε συνέντευξη του τότε στο Νίκο Χατζηνικολάου, είχε δηλώσει ότι η δεξιά έκανε κακό στην πατρίδα και ότι ο πατέρας του που ήταν στην ΕΔΑ (πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε το 1951 σαν συνασπισμός κομμάτων της αριστεράς) κυνηγήθηκε πολύ.

Και όπως τόνισε τότε ο Notis, δεν γίνεται να μην έχει αριστερές πεποιθήσεις, αφού αριστερός είναι ο άνθρωπος που έχει... κοινωνική σκέψη. Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν, ο Notis θεωρεί ότι ακόμη έχει... κοινωνική σκέψη, αλλά πλέον με άλλο... περιτύλιγμα. Στο μόνο που έχει μείνει σταθερός ο Σφακιανάκης είναι το κιτς λουκ, αφού τα κίτρινα... εξωγήινα γυαλιά ηλίου που φορούσε, έβγαζαν μάτια.