Δες την Κάμερον Ντίαζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ

13.12.2013
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη σόουμπιζ δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπό της όπως ακριβώς είναι!

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) μόλις εξέδωσε το νέο της βιβλίο με τίτλο "The Body Book" και καμάρωσε γι' αυτό ποστάροντας μια φωτογραφία της στο Twitter όπου το κρατάει στο χέρι.

Όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια, η 41χρονη καλλονή κοιτάει κατάματα τον φακό χωρίς ίχνος μέικ απ στο πρόσωπό της –ούτε και το παραμικρό πρόβλημα επ' αυτού φυσικά- θέλοντας προφανώς να προτρέψει τις γυναίκες να μη "μασάνε" από αυτά που βλέπουν στα περιοδικά και τον κινηματογράφο.

"Μία από τις πιο περήφανες στιγμές μου. Μόλις παρέλαβα το πρώτο αντίτυπο του The Body Book. Κυρίες μου… έγραψα αυτό το βιβλίο για ΕΣΑΣ και ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ… Και είμαι ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας", έγραψε στη λεζάντα η Κάμερον, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί κανείς να κάνει παραγγελία (http://amzn.to/1cmXmY6 #loveyouramazingbody' σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς)

Το βιβλίο αυτό είναι για την Ντίαζ "μια πράξη προσφοράς". Θέλει να βάλει τέλος στην εμμονή του να είναι κανείς αδύνατος και προσπαθεί να κάνει τις έφηβες να καταλάβουν ότι το να είσαι υγιής είναι πολύ πιο σημαντικό", μετέφερε μια πηγή και εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία..

Ζ. Κ.