Γονίδης: Τι συμβαίνει με την κόρη του;

13.12.2013
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την κόρη του Στεφανία, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Και ο τρόπος που αναφέρθηκε στην 20χρονη κόρη του ήτο κάπως αιχμηρός. «Η κόρη μου θέλει να γίνει σταρ. Δεν με βλέπει συχνά και δεν καταλαβαίνει ότι ο χρόνος μαζί μου θα της ήταν πολύτιμος. Έτσι κι εγώ, δεν επιμένω. Δεν θέλω να χαλάω τις στιγμές της. Καλός πατέρας είμαι, γονιός όχι. Δεν μεγάλωσα εγώ τα παιδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε μπροστά στην κάμερα να κάνει και την αυτοκριτική του. «Ξέρεις πόσο έχω πληρώσει ότι είμαι αυθεντικός; Ξέρεις πόσες πέτρες έχω φάει; Δεν πειράζει. Εγώ είμαι αυτός που ήμουν πάντα. Από μικρός ήμουν επαναστάτης, δεν μου άρεσε το άδικο. Είχα γερό στομάχι!», τόνισε.

Μάλιστα, τόνισε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα αγαπούσε περισσότερο τον εαυτό του. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα πρόσεχα τον εαυτό μου περισσότερο και θα τον αγαπούσα περισσότερο. Θα γυμναζόμουν όπως κάνω τώρα και δεν θα αφηνόμουν σε αγκαλιές που δεν άξιζε τον κόπο. Κι εγώ ο ίδιος δεν θα έκανα παρέα με τον εαυτό μου, όταν γυρίζω πίσω 15 χρόνια. Εγώ με αυτόν τον τύπο δεν θα έκανα παρέα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.