Πανικός! Εγκαταλείπουν την Ελλάδα Ρουβάς - Ζυγούλη;

13.12.2013
Το δημοσίευμα που μου έπεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν... εγκαταλείπουν την Ελλάδα ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη;

Και τι θα απογίνουμε εμείς χωρίς το υπέρλαμπρο ζεύγος; Πώς θα ζήσουμε χωρίς τα εξώφυλλά τους; Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, Ρουβάς και Ζυγούλη έχουν πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν τη μάνα Πατρίδα και να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες, αφού σου λέει το δημοσίευμα, ο Sakis κυνηγάει again το... αμερικάνικο όνειρο στο Χόλιγουντ. Βέβαια, για το... ξεσήκωμα του «ειδώλου» ευθύνεται ο Ελληνοαμερικανός παραγωγός και διευθύνων σύμβουλος του κινηματογραφικού κολοσσού Fox Entertainment, Τζιμ Γιαννόπουλος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκε στις διακοπές με τον Ρουβά και του έκανε την πρόταση.

Μέχρι και η Ζυγούλη έχει πρόταση για το... american dream και το υπέρλαμπρο ζεύγος, αφού έβαλε κάτω τα πράγματα, αποφάσισε τελικά να πάρει την ευκαιρία που τους δίνεται, αλλά και τα τρία τους παιδιά και να μετακομίσουν στην πόλη των Αγγέλων.

Μάλιστα, έχουν αναθέσει σε μεσίτη να τους βρει σπίτι στο L.A. ενώ το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά δεν θα πωληθεί, αφού το ζευγάρι θέλει να έχει τη βάση του, στην Ελλάδα και να έρχεται συχνά. Πάντως, στο Πρωινό mou, ο Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια θα είναι στην Ελλάδα, αφού ο Sakis ετοιμάζει εδώ κάτι μεγάλο.

Ουφ, ανακουφιστήκαμε με τα τελευταία news του Πέτρου.