Κόρη Spice Girl έκλαψε... αίμα

16.01.2014
Πολύ δύσκολες ώρες έζησε η Μελάνι Μπράουν ύστερα από μια περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της.

Τρέχοντας πήγε την 6χρονη Έιντζελ (Angel) στο νοσοκομείο την Τετάρτη η Μελ Μπι (Mel B), όπως είναι γνωστή η τραγουδίστρια Μέλανι Μπράουν (Melanie Brown), όταν την είδε να αιμορραγεί επίμονα από τη μύτη.

Η 38χρονη τραγουδίστρια, πρώην μέλος των Spice Girls, πήγε την κόρη της στα επείγοντα νοσοκομείου στο Λος Άντζελες, όπου διαγνώστηκε με πιθανή καρδιακή αρρυθμία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας "2DayFM" η Μελ περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία της ως εξής:

"Η εξάχρονη Έιντζελ μου, δεν ένιωθε πολύ καλά χθες, ζαλιζόταν και έβγαλε και λίγο αίμα από τη μύτη της, οπότε δεν την έστειλα στο σχολείο. Και σήμερα το πρωί, την είδα τελείως αποπροσανατολισμένη, με το αίμα πια να τρέχει ποτάμι και την έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο", περιέγραψε ταραγμένη η διάσημη μανούλα που έχει ακόμη δύο κόρες προσθέτοντας ότι η μικρή έβγαλε αίμα μέχρι και από τα μάτια της "μέσω δακρύων", ενώ οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλήξουν στα αίτια αυτής της αιμορραγίας.

"Μίλησαν για καρδιακή αρρυθμία και περιμένουν τις απαντήσεις από όλες τις εξετάσεις που έκαναν", συνέχισε η Μπράουν προσθέτοντας ότι ίσως να έχουν να κάνουν με κάποιου είδους μόλυνση ή λοίμωξη. Περαστικά στο κοριτσάκι.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί η Μελ Μπι ποζάρει με τις τρεις κόρες της, τη 15χρονη Λιτλ Μάρλοου, καρπό του έρωτά της με τον Ολλανδό χορευτή Τζίμι Γκούλζαρ (Jimmy Gulzar), την 6χρονη Έιντζελ, η οποία είναι κόρη του διάσημου ηθοποιού Έντι Μέρφι (Eddy Murphy) και 2 ετών Μάντισον, από τον γάμο της με τον φίλο και παραγωγό Στίβεν Μπελαφόντε.