Άστον: Σπάνιο διαμάντι $3 εκατομμυρίων για τη Μίλα

16.01.2014
Φαίνεται πως η… ώρα η καλή φτάνει για τους δύο ερωτευμένους ηθοποιούς.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά "That '70s Show" στα πρώτα τους βήματα και έγιναν ζευγάρι το 2012.

Οι δυο τους λέγεται ότι ήξεραν από πολύ νωρίς ότι θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, ωστόσο η Μίλα φαίνεται ότι έκανε υπομονή μέχρι να βγει το διαζύγιο του καλού της.

Ύστερα από πολλά καψόνια, η πρώην, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) το υπέγραψε το χαρτί και τώρα πια ο δρόμος είναι ελεύθερος.

Τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Άστον να έχει βρει και το κατάλληλο δαχτυλίδι για να κάνει την επίσημη πρόταση στην καλή του. Και δεν υπολόγισε τα έξοδα ούτε λεπτό.

"Ο Άστον σκέφτεται να κάνει την πρόταση πολύ σύντομα. Έχει ήδη ζητήσει το χέρι της από τον πατέρα της στον γάμο του αδελφού της όπου βρέθηκαν όλοι μαζί και τώρα μένει μόνο να… γονατίσει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer", συμπληρώνοντας ότι ο Κούτσερ ζήτησε από την εταιρεία κοσμημάτων Gemfields στην οποία η Μίλα είναι πρέσβειρα να αναλάβει… δράση.

"Ζήτησε από τη σχεδιάστρια Αρπίτα Ναβλακά (Arpita Navlakha) να του σχεδιάσει ένα μονόπετρο 18 καρατίων με 25 σπάνια ροζ διαμάντια κομμένα σαν διαμαντάκια", συνέχισε η πηγή υπογραμμίζοντας ότι το κόστος υπολογίζεται στα $2,9 εκατομμύρια.

Και εμείς αναμένουμε, λοιπόν, μαζί με τη Μίλα!