Σπέλινγκ: τελεσίγραφο και... κλινική για τον άπιστο σύζυγο

23.01.2014
Τελικά τα πράγματα στον γάμο της διάσημης χολιγουντιανής κληρονόμου πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Οι φήμες για το κέρατο που φόρεσε ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) στην Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) φαίνεται ότι έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα σε μια σχέση που, όπως αποκαλύπτεται, είχε τα "θεματάκια" της από την αρχή.

Πληροφορίες του περιοδικού "Life & Style" θέλουν τη 40χρονη σταρ να έχει δώσει τελεσίγραφο στον άπιστο σύζυγο, ο οποίος εθεάθη τις τελευταίες μέρες να μπαινοβγαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης και ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων που αναρρώνουν!

Η Τόρι, μεταφέρουν οι πηγές, δεν ήταν ποτέ ήσυχη όλα αυτά τα χρόνια καθώς –κακά τα ψέματα- η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν μπορεί να ξεχάσει ότι όταν τον γνώρισε τον καλό της ήταν παντρεμένος και απάτησε την τότε σύζυγο με την ίδια.

Ε, μάλλον ήρθε και η δική της ώρα, ύστερα από τέσσερα παιδιά που μοιράζονται και άπειρες φωτογραφίες πλημμυρισμένες στην οικογενειακή ευτυχία που μοιράζεται η Σπέλινγκ διαρκώς με τους φίλους της στο διαδίκτυο.

Η Τόρι τονίζει παντού και πάντα ότι έχει την οικογένειά της πάνω από όλα. Αν ο Ντιν δεν κάνει το ίδιο, τον έφαγε η… μαρμάγκα, μεταφέρουν οι πηγές. Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν!