ΝτιΚάπριο: Να τι ψάχνω σε μια γυναίκα

21.02.2014
Η λίστα με τις κατακτήσεις του ατελείωτη, με τις περισσότερες από τον χώρο του μόντελινγκ. Κι όμως, αυτό που μετρά περισσότερο για τον Λίο δεν είναι η ομορφιά! Άκουσον άκουσον!

Φέτος είναι η χρονιά του Λεονάρντο NτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio), ο οποίος στον "Λύκο της Γουόλ Στριτ" έχει δώσει την ερμηνεία της ζωής του, διεκδικώντας στα ίσια το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου σε λίγες μέρες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του CBS "This Morning" ο 39χρονος σταρ που μεταξύ άλλων είναι διάσημος για τη "συλλογή" μοντέλων στο πλευρό του, αποκάλυψε τις "αρετές" που ψάχνει σε μια γυναίκα.

"Ταπεινότητα, αίσθηση του χιούμορ και όχι πολύ δράμα", ζητά ο Λίο σε μια γυναίκα. Η ομορφιά σούπερ μόντελ δεν υπάρχει στη λίστα και πραγματικά η απουσία της κάνει αίσθηση καθώς δεν υπήρξε σύντροφός του που δεν έχει περπατήσει σε πασαρέλα.

Έστω, αφού το λέει το δεχόμαστε και οφείλουμε να σεβαστούμε το γεγονός του ότι ο διάσημος ηθοποιός παραμένει πολύ φειδωλός -και λίγα λέμε- στις κουβέντες για τα προσωπικά του.

Πάντως, στη λίστα με τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του βρίσκουμε τις Ζιζέλ Μπούντχεν, Μπαρ Ραφαέλι, Μπλέικ Λάιβλι και Έριν Χέδερτον.

Αυτό τον καιρό είναι δύο το ονόματα που "παίζουν" ανεπίσημα ως ταίρι του Λίο, οι καλλονές Τόνι Γκαρν (Toni Garn) και Νίνα Αγκντάλ (Nina Agdal). Ποιος ξέρει...