Η Τζέσικα Μπίελ αλλάζει επάγγελμα

21.02.2014
Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει μια στροφή στην καριέρα της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) ετοιμάζεται να ανοίξει έναν φούρνο ειδικά για παιδιά.

Όπως είπε στη Σελίδα Έξι των New York Times, η 31χρονη ηθοποιός, το κατάστημα που ονειρεύεται θα είναι "ένας χώρος όπου ακόμη και οι διάσημοι θα νιώθουν άνετα να φέρνουν τα παιδιά τους για να πάρουν μέρος σε μαγειρικές δραστηριότητες".

Η Τζέσικα, λέγεται ότι έχει ήδη βρει και τον κατάλληλο χώρο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια για το νέο εγχείρημα που θα ξεκινήσει από κοινού με τη στυλίστριά της, Εστέ Στάνλεϊ (Estee Stanley), το οποίο έχει μάλιστα και όνομα: "Au Fudge". Το μόνο που μένει είναι να εγκριθούν οι άδειες και ξεκινά το στήσιμο με ταχύτατους ρυθμούς.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) το έχει ρίξει με τα μούτρα στους πειραματισμούς και ψήνει μετά μανίας, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Βέβαια, μεταξύ, άλλων η Τζέσικα τροφοδοτεί τους θαυμαστές της και με εικόνες από το παρελθόν με φωτογραφίες της από τα πρώτα βήματά της στη σόουμπιζ. Εκείνη μπορεί να αυτοσαρκάζεται στη λεζάντα -κάνοντας πλάκα κυρίως για το μέγεθος της... μύτης της- όμως ήταν και παραμένει μια κούκλα.