Αντζελίνα Τζολί: Να τι έδωσε νέο νόημα στη ζωή μου

26.02.2014
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός –και σκηνοθέτης- αποκαλύπτει αυτό που τη "σήκωσε από την καρέκλα όπου είχε στρογγυλοκαθίσει".

Ο περασμένος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η οποία μεγαλώνει έξι παιδιά με τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), πρωταγωνιστεί σε ταινίες και έχει αφιερωθεί στην ανακούφιση των προσφύγων ως πρέσβειρα της UNESCO, καθώς υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

Θέλοντας όμως να αφήσει πίσω αυτή την εμπειρία και να προχωρήσει μπροστά, η 38χρονη σταρ η οποία πριν από δύο χρόνια έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία "In The Land Of Blood And Honey", βρέθηκε σε μια περίεργη θέση.

"Καθόμουν στο δωμάτιό μου και σκεφτόμουν 'Τι να κάνω με τη ζωή μου; Θέλω να κάνω κάτι σπουδαίο. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση. Πού είναι;' Και ήταν ακριβώς έξω από το παράθυρό μου", αποκάλυψε η Τζολί μιλώντας με πάθος στην εκπομπή "Today" και έχοντας στο πλευρό της τον Λουίς Ζαμπερίνι (Louis Zamperini) τη ζωή του οποίου πραγματεύεται στο νέο σκηνοθετικό της πόνημα, με τίτλο "Unbroken".

Ο 97χρονος ήρωας του Β' παγκοσμίου πολέμου ζει δίπλα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και έτσι ξαφνικά η Αντζελίνα βρήκε το νόημα που έψαχνε στη ζωή της.

Η διάσημη ηθοποιός και ο Ζαμπερίνι, προφανώς, έχουν δεθεί πολύ και η ζεστή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους είναι προφανής.

"Είναι τόσο μεγάλη η ευθύνη να πω την ιστορία του σωστά. Γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ και με βοήθησε τόσο πολύ στη ζωή μου", εξήγησε με πολλή στοργή και αγάπη η Αντζελίνα, τονίζοντας πως αυτό που την τράβηξε στην ιστορία ήταν το "μήνυμα ελπίδας" που στέλνει μέσα από τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

O Ζαμπερίνι είχε τρέξει στους Ολυμπιακούς του 1936 και παρόλο που δεν κέρδισε μετάλλιο, έκανε τόση εντύπωση στον Χίτλερ που θέλησε να τον γνωρίσει προσωπικά.

Επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια του πολέμου επιπλέοντας σε σχεδία επί 47 ολόκληρες μέρες, για να πιαστεί τελικά από τους Ιάπωνες και να οδηγηθεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Η ταινία αναμένεται στις 25 Δεκεμβρίου και στο μεταξύ, η Αντζελίνα πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή των φετινών Όσκαρ στις 3 Μαρτίου.

Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε απόσπασμα από αυτή τη συνέντευξη αλλά και το πρώτο τρέιλερ για την ταινία