Με ποιον "τα πήρε" η Μενεγάκη χθες;

27.02.2014
Όλη η ελληνική showbiz βρέθηκε χθες το βράδυ σε ένα μεγάλο πάρτι που δόθηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας ταξιδιωτικών κρατήσεων και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκεί.

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστηκε λοιπόν με εντυπωσιακό φόρεμα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο πλευρό της και φυσικά οι δημοσιογράφοι μόλις την είδαν άρχισαν τις ερωτήσεις. Αναρωτιέσαι που θέλει να ταξιδέψει η Ελένη Μενεγάκη;

«Από πέρυσι προσπαθώ να οργανώσω ένα ταξίδι στην Αμερική που δεν έχω πάει ποτέ. Ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά και αφού τελειώσει η εκπομπή θα μπορέσω να τα καταφέρω!» είπε η Ελένη Μενεγάκη και πραγματικά καταλαβαίνουμε πως πρέπει να περνάει τα ζόρια της δεν είναι και εύκολο να προσπαθείς για κάτι τέτοιο και να μην μπορείς να το οργανώσεις.

Δημοσιογράφος λοιπόν ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη: «Θα πηγαίνατε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά και τον Ματέο;» τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «Προσωπικές ερωτήσεις δεν επιτρέπονται» και χαμογέλασε! Και μια άλλη δημοσιογράφος την ρώτησε για το γάμο με τον Ματέο: «Σε μεσημεριανή ζώνη δουλεύετε; Είμαστε σε ένα ωραίο μέρος που γίνεται ένα πάρτι... Εσείς γιατί δε μ' αγαπάτε; Αν μ' αγαπάτε μη μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις». Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη δηλαδή. Για σκέψου όμως να προσπαθεί να προγραμματίσει το ταξίδι στην Αμερική για να παντρευτεί και να μην μπορεί να το οργανώσει με τίποτα; Ούτε στον εχθρό μας!