Τζένιφερ Λόπεζ: Να πνιγούν Άφλεκ και Diddy!

12.03.2014
Δεν φαίνεται να τους έχει και… περί πολλού τους πρώην της η JLo.


Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη BigBoy TV, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ρωτήθηκε ποιον από τους δύο θα έσωζε αν πνιγόταν αμφότεροι στον ωκεανό, τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) ή τον P. Diddy;

Και εκείνη απάντησε με πολύ χιούμορ και… διπλωματία!

Η ερώτηση, λοιπόν τέθηκε ως εξής:

"Βρίσκεσαι σε μια σχεδία στη μέση του ωκεανού. Κοιτάζεις στο νερό και βλέπεις δύο ανθρώπους να επιπλέουν. Μπορείς να τραβήξεις μόνο έναν επάνω γιατί τόσο χώρο έχεις στη σχεδία σου. Κοιτάζεις στον ωκεανό και βλέπεις τον Μπεν Άφλεκ [σκάει στα γέλια η Τζενιφερ] και βλέπεις και τον Diddy [ε, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα, έβγαλε τσιρίδα η Λόπεζ]"

"Θα τους άφηνα και τους δύο τους καρ***ηδες να πνιγούν", είπε χωρίς να το πολυσκεφτεί και σκασμένη στα γέλια JLo, για να επιστρέψει εξηγώντας πως φυσικά κάνει πλάκα και απευθυνόμενη τόσο στον Άφλεκ όσο και στον Diddy να τους λέει πόσο τους αγαπά.

"Το ξέρουν ότι τους αγαπώ", λέει στον παρουσιαστή αλλά εκείνος συνεχίζει την πλάκα. "Ναι, τους αγαπάει αλλά μόνη της θα είναι στη σχεδία τελικά" και άλλα σχετικά…

Δείτε το πραγματικά απολαυστικό βίντεο στη συνέχεια.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι με τον μεν Άφλεκ η Τζένι είχε φτάσει μία ανάσα πριν από τον γάμο (2002-2004) και λέγεται πως της είχε μείνει αγκάθι στην καρδιά για πολλά πολλά χρόνια και με τον Diddy είχε δεσμό από το 1999 μέχρι το 2001.