Καμηλά: Το σχόλιο για τη «σοκαριστική» φωτογραφία της

13.03.2014
Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν το πρωί της Τετάρτης η Αλέκα Καμηλά, η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών και για μία παπαράτσι φωτογραφία της από βόλτα με το σύζυγο της, Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Σε αυτή, η Αλέκα φορά τζόκεϊ καπελάκι και είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του διαδικτύου και οι περισσότεροι να παθαίνουν σοκ από τη... σοκαριστική αλλαγή/μεταμόρφωση του πάλαι ποτέ εκρηκτικού μοντέλου.

Σοκαριστική αλλαγή η Καμηλά δεν έχει, όμως δεν είναι και όπως την είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια. Έχει αλλάξει αρκετά από τότε και το παραδέχτηκε η ίδια και στο Πρωινό mou, όταν αναφέρθηκαν στην περίφημη αυτή παπαράτσι φωτογραφία.

«Πρέπει να σας πω ότι αυτή είναι η αλήθεια! Αυτή είναι η Αλέκα! Παιδιά αυτή είμαι! Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι φτιαχτό!» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Αλέκα μίλησε και για το σύζυγο της, όπου παραδέχτηκε ότι τον ζηλεύει, διότι είναι... παίδαρος. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αρκετές φορές έχει καταλάβει ότι εκείνος κοιτάει άλλες γυναίκες, αλλά πια το έχει αποδεχτεί, αφού... «έτσι είναι οι άντρες!»

Πάντως, η πιο ωραία στιγμή της συνέντευξης ήταν την ώρα που έδειχναν παλαιότερες φωτογραφίες της από την εποχή που ήταν μοντέλο, αλλά οι συνεργάτες του Πρωινού mou είχαν κάνει λάθος και είχαν βάλει άλλη κοπέλα.

«Παιδιά ωραία χρόνια, αλλά μόνο που αυτή που δείχνετε δεν είμαι εγώ» είπε η Καμηλά. «Παιδιά δεν είμαι εγώ. Θέλετε να μου πείτε κάτι;» συνέχισε γελώντας με τον Κωστόπουλου αμήχανο από το λάθος να λέει: «Αυτές είναι κάτι γυναίκες που γνώριζε ο Πέτζα πριν γνωρίσει εσένα».