Το χάνουμε το κορμί Αντωνίου: Παντρεύεται!

13.03.2014
Νυφούλα θα ντυθεί η Ρία Αντωνίου και όχι για επίδειξη. Το εκρηκτικό μοντέλο, που κάνει και καριέρα παρουσιάστριας στην Ιταλία, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Ηλία Πανταζόπουλου.

Γιατί μπορεί το ζεύγος να το χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, αφού αυτή μένει Ιταλία κι εκείνος εδώ Ελλάδα, όμως αυτά δε στέκονται εμπόδιο στον έρωτα τους που κρατάει χρόνια τώρα.

«Το ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση για γάμο, αλλά το έχει αποκαλύψει προς το παρόν μόνο στο στενό του κύκλο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους. Η Αντωνίου πριν λίγες μέρες είχε έρθει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και δεν παρέλειψε να κάνει τις βόλτες της με τον αγαπημένο της μάνατζερ.

«Η τελευταία φορά που η Ρία ήρθε στην Αθήνα ήταν τα Χριστούγεννα. Με δεδομένες τις υποχρεώσεις της στη Ρώμη, δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα το νωρίτερο από το καλοκαίρι. Ο Ηλίας ταξιδεύει συχνά στη Ρώμη για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του», συμπληρώνει η ίδια πηγή. Ο γάμος, πάντως θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2014.

Πηγή: περιοδικό Οk!

Αναφορικά με αυτό το... κορμί, διάβασε επίσης:
Ρία Αντωνίου - πώς ήταν και πώς έγινε!