Η Ριάνα έκανε ντου στις ανδρικές τουαλέτες εστιατορίου;

14.03.2014
Πάνω που λέγαμε ότι η Ριάνα (Rihanna) έχει ηρεμήσει κι ότι ο τίτλος του κακού κοριτσιού της μουσικής σκηνής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανήκει πλέον δικαιωματικά στη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), η πρώτη -σαν άλλη Άντζελα- κάνει δυναμικό comeback.

Την Πέμπτη βρισκόταν σε εστιατόριο στο Μάντσεστερ και στα ξαφνικά κατευθύνθηκε στην τουαλέτα. Όλα καλά και φυσιολογικά μέχρι εδώ, οπότε θα μου πεις πού είναι το περίεργο.

Στις ανδρικές τουαλέτες κατευθύνθηκε και τελικά μπήκε κι όχι στις γυναικείες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Και μάλιστα, ένας άνδρας που έτυχε να βρισκόταν μέσα εκείνη τη στιγμή, με συνοπτικές διαδικασίες, τον άρπαξε, τον πέταξε έξω κι έκλεισε την πόρτα. Πολλή Ζήνα, the warrior princess έβλεπε μικρή…

Εν τω μεταξύ στην ίδια τουαλέτα, εθεάθη κι ο τωρινός φημολογούμενος γκόμενός της και ράπερ, Drake, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ταυτόχρονα στην τουαλέτα τα δυο τους οπότε και μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να έκαναν ή όχι.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα το ζευγάρι είχε πάρει το δείπνο του οπότε δε θα μας προκαλούσε έκπληξη να ήθελαν να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες στο επιδόρπιο.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ