Η Μπρίτνεϊ θα παντρευτεί στη Γκρέϊσλαντ του Έλβις;

14.03.2014
Η αλήθεια είναι ότι οι δύο προηγούμενες φορές δεν της έκατσαν καλά, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο προηγούμενες φορές δεν της έκατσαν καλά, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), η οποία στο παρελθόν έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της έγινε τον Ιανουάριο του 2014 με τον παιδικό της φίλο, Τζέησον Άλλεν Αλεξάντερ (Jason Allen Alexander) και διήρκησε μόλις 55 ώρες.

Τον Ιούλιο 2004 τα έφτιαξε με τον Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Ferderline), τον παντρεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς κι απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά το διαζύγιο δεν άργησε και βγήκε τον Ιούλιο του 2007.

Στο εν τω μεταξύ η Μπρίτνεϊ πέρασε πολύ δύσκολα τα επόμενα χρόνια αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που κατέρρευσε ψυχολογικά έως ότου αναλάβει την κηδεμονία της ο πατέρας της, κατάσταση που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Βέβαια, η ίδια δείχνει να έχει συνέλθει και να έχει βάλει τη ζωή της σε μια σειρά και φημολογείται έντονα ότι σκέφτεται να ντυθεί νυφούλα για τρίτη φορά στο πλευρό του Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado) με τον οποίο έχει σχέση το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις φήμες ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου.

"Το σκέφτεται πολύ σοβαρά για την Μπρίτνεϊ και η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από όσο ήταν εδώ και πολύ καιρό", δήλωσε άτομο της οικογενείας και συμπλήρωσε:

"Θέλει να ξεκινήσει μια οικογένεια μαζί του κι έχει εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αποκτήσει ένα μικρό κορίτσι. Οι γονείς της Μπρίτνεϊ αγαπούν τον Ντέιβιντ και νομίζουν ότι είναι το τέλειο ταίρι".

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο φέρονται να ζήτησαν από το δικαστήριο, ο πατέρας της κι οι δικηγόροι της δάνειο 6 εκατομμυρίων δολαρίων (δηλαδή περίπου 4,3 εκατομμύρια Ευρώ) και πήραν το πράσινο φως, ώστε τα πάντα να είναι άψογα στο γάμο.

"Η Μπρίτνεϊ θέλει να μαζέψει όση πιο πολλή προσοχή και όσα πολλά χρήματα μπορεί για τον τρίτο γάμο της, όπως έκανε και με το δεύτερο γάμο της κι αυτός είναι ο λόγος που εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει στην κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley), Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Lisa Marie Presley) και να τη ρωτήσει εάν μπορούν να παντρευτούν στη Γκρέϊσλαντ (Graceland) στο Μέμφις", σύμφωνα με άλλη πηγή, η οποία συμπλήρωσε:

"Το να παντρευτεί στο σπίτι του βασιλιά του ροκ & ρολ θα έβαζε φωτιά στα φωτογραφικά φλας και θα έμπαινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά παγκοσμίως, κάτι που επιθυμεί κι η ίδια".

Καλό, χρυσό, αυτό το κορίτσι, ο υπογράφων δηλώνει αμετανόητος φαν, αλλά απ’ ότι φαίνεται ακόμα μυαλό δεν έχει βάλει.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ