Η απομόνωση του Ματέο & το εξώδικο στα περιοδικά

21.03.2014
Με ένα οκτασέλιδο εξώδικο σε εφτά life style περιοδικά και φωτογράφους ο Ματέο Παντζόπουλος απαγορεύει να φωτογραφίζουν το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα.

Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη ξεσπάσει μέσα από το εξώδικο, όπου κάνει λόγο για έντονη συναισθηματική φόρτιση, που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή. Στο Πρω1νο παρουσίασαν αποκλειστικά το εξώδικο, όπου ο Παντζόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Με αναγκάζετε να κυκλοφορώ ακόμα και με κουκούλα αποκρύπτοντας το πρόσωπό μου. Ακόμα και όταν κινούμαι στην αυλή του σπιτιού μου. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα και τους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα η οποία αποτελούσε επιλογή μου. Βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι».

Μάλιστα, η αρχή της απαγόρευσης έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όπου το ζευγάρι επισκέφτηκε τα Άχλα και δεν επέτρεψαν να τους ακολουθήσουν στο συγκρότημα. Πάντως, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας στέλνει εξώδικο σe περιοδικά. Ωστόσο, επιτρέπει να τραβούν φωτογραφίες από την παραλία που βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Να πούμε, όμως, ότι το περασμένο καλοκαίρι – πέρα από τις... παπαράτσι - φωτογραφίες από το συγκρότημα έβγαζε και ανέβασε η Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.