Η νύφη Κιμ κι ο γαμπρός Κάνιε ποζάρουν για τη Vogue

23.03.2014
Ήταν ένα όνειρο που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μπορεί με υπερηφάνια πλέον να μιλά για το εξώφυλλο της στην αμερικάνική Vogue.

To τεύχος Απριλίου του γνωστού περιοδικού κοσμεί το εξώφυλλό του με το ζεύγος Γουέστ- Καρντάσιαν και μάλιστα σε πρόβα γάμου.

Η 33χρονη Κιμ δείχνει συγκλονιστική με λευκό νυφικό του οίκου Lanvin και οι φήμες θέλουν την Καρντάσιαν να επιλέγει ένα παρόμοιο νυφικό για το γάμου της τον Μάϊο στο Παρίσι. Ο Κάινε ποζάρει με κοστούμι Saint Laurent.

Οι φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού έρχονται δια χειρός της Annie Leibovitz, και η Κιμ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μέσω Ιnstagram:

"Eίναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σε ευχαριστώ @VogueMagazine για το υπέροχο εξώφυλλο. Ω Θεέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω".

Την ίδια στιγμή ο γαμπρός Κάνιε ευχαριστούσε την Vogue μέσω Instagram Κι αυτός με ένα λιτό:

"Ενθουσιασμένος. Σε ευχαριστούμε @voguemagazine"!

Η ίδια η ιέρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour) έσπευσε να διαψεύσει μάλιστα τις φήμες που ήθελαν το γνωστό ράπερ και πατέρα του παιδιού της Καρντάσιαν που τον ήθελαν να παρακαλάει για ένα εξώφυλλο:

Ίσως έχετε ακούσει πως ο Κάνιε με παρακάλεσε να βάλω την αρραβωνιαστικιά του στο εξώφυλλο της "Vogue. Δεν υπάρχει αλήθεια στην ιστορία αυτή", τόνισε η Γουίντουρ.

Το πιο όμορφο σημείο της φωτογράφισης είναι το βιντεάκι από τα παρασκήνια που δημοσίευσε η Vogue με την μικρή κόρη του ζευγαριού Nορθ Γουέστ να κλέβει την παράσταση έχοντας κλείσει τους 9 μήνες ζωής της.

Κατερίνα Π.