Μπρρρρρ! Ο Κάνιε Γουεστ είναι... βαμπίρ;

26.03.2014
Μία λήψη από την πολυσυζητημένη πρόσφατη φωτογράφηση του διάσημου ράπερ και της καλής του για τη Vogue άναψε φωτιές!

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) τα κατάφερε τελικά και την "έβαλε" την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στο εξώφυλλο της "Vogue", παρότι η ίδια η σιδηρά κυρία της, Αν Γουίντουρ (Anne Wintour) διαψεύδει ότι υπήρξαν ποτέ σχετικές πιέσεις.

Όμως, στο εξώφυλλο η Κιμ δεν είναι μόνη της. Έχει και τον αγαπημένο της στο πλάι όπου ποζάρουν καμαρωτοί καμαρωτοί ως νύφη και γαμπρός.

Η συνολική φωτογράφηση φέρει την υπογραφή της διάσημης Άνι Λίμποβιτς (Annie Liebovitch), όμως η αισθητική της... συζητιέται! Τέλος πάντων...

Στη όλη δουλειά συμμετείχε μαζί με το ζευγάρι και η εννέα μηνών κορούλα τους, Νορθ, η οποία, μάλιστα έκλεψε και την παράσταση.

Αυτή, όμως, η λήψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο ίντερνετ είναι αυτή που βλέπετε ακριβώς στη συνέχεια, όπου η Κιμ κρατά αγκαλιά την κόρη της και βγάζει μια selfie ενώ ο Κάνιε τους φωτογραφίζει έχοντας φόντο έναν τοίχο με καθρέφτες.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται και το "πρόβλημα" που εντόπισε πρώτη η Κάθριν Μίλερ (Catherine Miller), αρχισυντάκτρια του BuzzFeed, η οποία κοινοποίησε τη φωτογραφία "τρομαγμένη" τη στιγμή που αναρωτιέται "Δεν θα' πρεπε, δεν θά'πρεπε ο Κάνιε να φαίνεται στον καθρέφτη;".

Αναφερόμενη σαφώς στον θρύλο που θέλει τους βρυκόλακες να μην έχουν αντανάκλαση της μορφής τους, ο Μίλερ άναψε φωτιές υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κάνιε δεν είναι "άνθρωπος θνητός".
Μπρρρρ!

Εντάξει... Προφανώς πρόκειται για "δάκτυλο του φώτοσοπ", όμως είχε πραγματικά ενδιαφέρον η επισήμανση...

Όσο για το διάσημο ζεύγος; Οι Κίμυε δείχνουν να μην μπορούν να συνέλθουν από την ευτυχία του εξωφύλλου και της συνέντευξης, τη στιγμή που ετοιμάζονται για τον γάμο τους στο Παρίσι τον Μάιο. Η ώρα η καλή...