Διαζύγιο σοκ για Πάλτροου και Μάρτιν

26.03.2014
Ύστερα από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο διάσημος μουσικός συζυγός της χωρίζουν.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) χωρίζουν και την είδηση έδωσε η ίδια η ηθοποιός με μία ανακοίνωση που ανάρτησε στο προσωπικό μπλογκ της, Goop, το οποίο και κράσαρε αμέσως μετά, παρεμπιπτόντως...

«Με την καρδιά μας γεμάτη θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθούσαμε σκληρά για περισσότερο από έναν χρόνο, είτε από κοντά, είτε από απόσταση, να δούμε τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, ενώ αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, θα μείνουμε χωριστά. Όμως θα είμαστε πάντα οικογένεια και από πολλές απόψεις είμαστε πιο κοντά από ότι έχουμε υπάρξει ποτέ. Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών και ζητάμε τόσο για εκείνα, όσο και για εμάς να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πάντα ζήσαμε τη σχέση μας ιδιωτικά και ελπίζουμε ότι και ως χωρισμένοι γονείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο», έγραψε η 41χρονη Πάλτροου υπό τον τίτλο "Συνειδητό ξε-ζευγάρωμα" η οποία έχει με τον 37χρονο τραγουδιστή των Coldplay δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μόουζες.


Πάντως, φαίνεται πως οι συμβουλές που έδινε σε γυναίκες ως προς το πώς να κρατήσουν τους άντρες τους, η Γκουίνεθ, δεν έπιασαν τόπο στην δική της περίπτωση.