Διαθήκη Σκοτ: Τα αφήνει όλα στον Τζάγκερ

27.03.2014
Μια περιουσία $9 εκατομμύριων λέγεται ότι άφησε στον σύντροφό της η διάσημη σχεδιάστρια μόδας που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα.

Η Λόρεν Σκοτ (L' Wren Scott) κρεμάστηκε μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν όπου και βρέθηκε από μια βοηθό της. Δεν άφησε σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη ενώ οι φήμες περί υπέρογκων χρεών της επιχείρησής της διαψεύστηκαν από τους συνεργάτες της.

Η Σκοτ όμως, λέγεται ότι είχε αφήσει μια διαθήκη με βάση την οποία ορίζει μοναδικό κληρονόμο τον επί 13 χρόνια σύντροφό της, σερ Μικ Τζάγκερ (sir Mick Jagger).

"Δίνω όλα μου τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα οικιακά έπιπλα, τα αυτοκίνητά μου και άλλα αντικείμενα προσωπικής φύσης, μαζί με το ασφαλιστήριο για την κατοικία μου, στον Μάικλ Φίλιπ Τζάγκερ. Δίνω και το υπόλοιπο της περιουσίας μου στο Μάικλ Φίλιπ Τζάγκερ".

Σύμφωνα με τον νόμο της Νέας Υόρκης, αν κάποιος πεθάνει χωρίς να έχει κάνει διαθήκη τα υπάρχοντά του περνούν στον σύζυγό του, ή αν αυτός δεν υπάρχει, σε συγγενείς του.

Ωστόσο, η Σκοτ, αποφάσισε να μην αφήσει τίποτε στην οικογένειά της ξεκαθαρίζοντάς το μάλιστα κάθετα. "Σκόπιμα παρέλειψα να παράσχω τμήμα της περιουσίας μου σε τυχόν άλλους κληρονόμους που ζουν κατά την ημερομηνία του θανάτου μου", λέγεται ότι έγραφε η Λορέν στη διαθήκη της.

Η περιουσία της αδικοχαμένης 47χρονης υπολογίζεται σε $9 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένου και το $1 εκατομμυρίου σπίτι της στο Μανχάταν.

Για την ιστορία, η Λορέν Σκοτ, γεννήθηκε με το όνομα Λουάν Μπάρμπρο (Luann Bambrough) και μεγάλωσε στο Ρόι της Γιούτα, από μια οικογένεια Μορμόνων που την υιοθέτησαν. Όταν ήταν 17 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, όταν και άλλαξε το όνομά της, ενώ από την οικογένειά της ζουν ακόμη σήμερα δύο από τα αδέλφια της.

Η Σκοτ αποτεφρώθηκε σε μια πολύ στενή ιδιωτική τελετή στο κοιμητήριο Hollywood Forever στο Λος Άντζελες την Τρίτη.