Ο Έλτον Τζον παντρεύεται τον καλό του

31.03.2014
Οι γκέι γάμοι επιτράπηκαν στη Βρετανία και ο διάσημος τραγουδιστής με τον σύντροφό του ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν -κι άλλο- τη σχέση τους.

Ο σερ Έλτον Τζον (Elton John) και ο Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) είναι ζευγάρι εδώ και 21 χρόνια ενώ έχουν μαζί και δύο παιδιά, τον 4χρονο Ζάκαρι και τον ενός έτους Ελάιτζα.

Πριν από 8 χρόνια το διάσημο γκέι ζευγάρι αντάλλαξε όρκους υπογράφοντας ένα αντίστοιχο πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης και αμέσως μετά το γλέντησαν με ένα τεράστιο πάρτι με 650 καλεσμένους.

Τώρα που ο νόμος άλλαξε στη Βρετανία και επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου ο 67χρονος σταρ και ο 51χρονος σύντροφός τους δεν άντεξαν να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία –παρότι, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη το τυπικό της υπόθεσης.

"Έχουμε ήδη δεσμευτεί για μια ζωή όμως νιώθουμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε αυτό το βήμα εκμεταλλευόμενοι αυτή την απίθανη αλλαγή στη νομοθεσία", εξήγησε καμαρώνοντας για τη νέα σελίδα που γύρισε η πατρίδα του ο Έλτον Τζον ενώ ο σύντροφός του ξεκαθάρισε ότι αυτή τη φορά όλα θα γίνουν σε πολύ κλειστό κύκλο.

"Μόνο εμείς, τα παιδιά και λίγοι φίλοι για μάρτυρες".

Η ώρα η καλή…