Μπέβερλι Χιλς: Επετειακό ριγιούνιον 25 χρόνια μετά

01.04.2014
Αυτό και αν είναι νέο. Η τηλεοπτική σειρά που σημάδεψε τη δεκαετία του '90 επιστρέφει στη μικρή οθόνη με όλο το μεγαλείο της!

Στις 4 Οκτωβρίου 1990 παίχτηκε στην τηλεόραση το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" (Beverly Hills 90210) και δημιούργησε νέα εποχή στα δεδομένα της τηλεόρασης.

Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντίλαν, Ντόνα, Ντέιβιντ, Άντρια, Στίβεν. Η παρέα του Μπέβερλι ξανάρχεται στις οθόνες για νέο κύκλο επεισοδίων που έχει προγραμματιστεί στις 4 Οκτωβρίου 2015, ακριβώς στην 25η επέτειο από την πρώτη προβολή.

Ο Τζέισον Πρίσλεϋ, η Σάνον Ντόχερτι, η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, η Γκαμπριέλ Καρτέρις, και ο Ίαν Ζίερινγκ -ο οποίος, παρεμπιπτόντως μόλις 50άρισε (!)- αυτό τον καιρό διαβάζουν τις προτάσεις των σεναριογράφων για την εξέλιξη των χαρακτήρων τους και τον ερχόμενο μήνα αναμένεται να καθίσουν όλοι μαζί στο στρογγυλό τραπέζι να κάνουν και τις δικές τους.

Την παραγωγή ανέλαβε ο γιος του Άαρον Σπέλινγκ, αρχικού δημιουργού της σειράς, Ράντι, 35 ετών σήμερα, ο οποίος, αντίθετα με την αδελφή του Τόρι, τα είχε κάνει... μασουράκια τα χρήματα του μπαμπά και βρήκε την ιδέα ως ιδανική για να τα ... αβγατίσει.

Εμείς που μεγαλώσαμε με τη σειρά αυτή, αλλά και άλλοι τόσοι που τη γνώρισαν αργότερα βρήκαμε την είδηση υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή.

Και πράγματι... Δεν είναι! Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί κανείς δεν ξέρει το μέλλον τι θα φέρει.
Όσο για σήμερα; Καλή Πρωταπριλιά ευχόμαστε σε όλους με δωράκι μερικές από τις τελευταίες σκηνές των αγαπημένων χαρακτήρων. Ιδού...