Πάλτροου: οι ταπεινώσεις πίσω από το διαζύγιο

04.04.2014
Νέες αποκαλύψεις για τα "σκοτεινά" μυστικά που τελικά έβαλαν τελεία στον γάμο ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ.


Ο γάμος της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και του Κρις Μάρτιν (Chris Martin) έληξε και επίσημα πριν από μερικές μέρες και, όπως ήταν φυσικό έρχονται στο φως διάφορα σενάρια για τους λόγους του χωρισμού.

Οι πολλές και διάφορες εμμονές της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ή οι χωριστές ζωές που λέγεται ότι έκαναν από την αρχή οι δύο σύζυγοι είναι μερικά από τα πιο "δημοφιλή" σενάρια.

Τώρα, το περιοδικό Us ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά με αναφορές σε άκρως απαξιωτική συμπεριφορά από την Πάλτροου απέναντι στον Μάρτιν, που έφτανε μέχρι και σε βρισιές και προκλήσεις.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού η Γκουίνεθ έδινε συνέχεια διαταγές στον Κρις -"του έκανε τον βίο αβίωτο" συγκεκριμένα- και του φερόταν τόσο δασκαλίστικα που δεν του άφηνε περιθώριο για καμία απολύτως επιλογή, ή έστω και ανάσα.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα με τις πληροφορίες να θέλουν την Πάλτροου να αποκαλεί τον άντρα της "βλαμμένο" και να τον ταπεινώνει φλερτάροντας ασύστολα με άλλους άντρες ακόμη και μπροστά στα μάτια του. Όχι ότι κι εκείνος ήταν "Παναγίτσα", βέβαια, αλλά ποιος τους ξέρει;;;

Όποια και αν είναι η αλήθεια μόνο οι δυο τους την ξέρουν. Πάντως το γεγονός είναι ότι οι δύο αστέρες χώρισαν διατηρώντας με τον τρόπο τους άριστες σχέσεις. Μέχρι και οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες έκαναν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Αυτό θα πει πολιτισμός...