Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν!

04.04.2014
Την ώρα που η Κάρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) διαδίδσει πως θα ανεβάσει μιούζικαλ για τη ζωή του, όλο και περισσότερα φιλμ βγαίνουν στη δημοσιότητα. Στις 5 Απριλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain) κι ο φωτογράφος Τσαρλς Πίτερσον (Charles Peterson) δημοσίευσε ως φόρος τιμής, φωτογραφίες του απίστευτα ταλαντούχου αλλά κι αυτοκαταστροφικού δυστυχώς, τραγουδιστή που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Τον έχει απαθανατίσει πάνω στη σκηνή σε συναυλίες των Nirvana, σε συγκινητικές στιγμές με την κόρη του στο σπίτι, σε φωτογραφικά στούντιο με τα υπόλοιπα μέλη, στο δρόμο και σου δίνει την αίσθηση πως έχει περάσει λιγότερος καιρός από τότε που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Πατήστε στο scroll κι αφήστε τις μουσικές του να παίζουν στο repeat στα ηχεία. Κ.Π

Την ώρα που η Κάρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) διαδίδσει πως θα ανεβάσει μιούζικαλ για τη ζωή του, όλο και περισσότερα φιλμ βγαίνουν στη δημοσιότητα. Στις 5 Απριλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain) κι ο φωτογράφος Τσαρλς Πίτερσον (Charles Peterson) δημοσίευσε ως φόρος τιμής, φωτογραφίες του απίστευτα ταλαντούχου αλλά κι αυτοκαταστροφικού δυστυχώς, τραγουδιστή που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ.

Τον έχει απαθανατίσει πάνω στη σκηνή σε συναυλίες των Nirvana, σε συγκινητικές στιγμές με την κόρη του στο σπίτι, σε φωτογραφικά στούντιο με τα υπόλοιπα μέλη, στο δρόμο και σου δίνει την αίσθηση πως έχει περάσει λιγότερος καιρός από τότε που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Πατήστε στο scroll κι αφήστε τις μουσικές του να παίζουν στο repeat στα ηχεία.

Κ.Π