Άνιστον: ετοιμάζει τον γάμο χωρίς τον γαμπρό!

25.04.2014
Αυτός ο γάμος που ακόμα δεν έχει γίνει, περνάει από 40 κύματα. Ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Τζένιφερ Άνιστον πλήρως ξενερωμένη με τον αρραβωνιαστικό της, το πρακτορείο Cover σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού Heat, αλλάζει και πάλι τα δεδομένα.

Γάμος, υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα θα γίνει αλλά η Άνιστον θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει την ημερομηνία και το μέρος κρυφό. Κι όταν λέμε με κάθε τρόπο, εννοούμε πως ούτε ο ίδιος ο Τζάστιν Θερού δεν θα μάθει πότε θα ντυθεί γαμπρός.


"Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν θέλουν ο γάμος να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται. Η Τζεν έχει επιλέξει δύο ημερομηνίες και δεν θα πει την πραγματική ημερομηνία γάμου στον Θερού μέχρι να φτάσουν αρκετά κοντά χρονικά σε αυτήν''.

Ο Θερού υποτίθεται πως όταν πληροφορήθηκε το σχέδιο της αρραβωνιαστικιάς του τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι αστείο και πως ο ίδιος αισθάνεται προσβεβλημένος.


Πάντως, η Άνιστον έχει πάθει τέτοια εμμονή με την ημερομηνία γάμου που δεν την έχει εκμυστηρευτεί ούτε καν στην κολλητή της από τα Φιλαράκια, Κούρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox).

Ακόμα και ο πατέρας της Τζεν έχει πλήρη άγνοια ενώ το ζευγάρι έχει σκοπό να στείλει δύο προσκλητήρια με δεξιώσεις και στις δύο εναλλακτικές ημερομηνίες.

Φήμες μιλούν πάντως για πραγματοποίηση του μυστικού γάμου στο τέλος της άνοιξης ή στο ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού.

Ακόμα και για την τελετή, θα είναι έτοιμοι δύο διαφορετικοί χώροι, για να μην ξέρει κανείς την ακριβή διεύθυνση, ξοδεύοντας με τον τρόπο αυτό 60.000 σε κρατήσεις που μπορεί να μην τους χρησιμεύσουν.