Ζωντοχήρα η Αντριάνα Λίμα

04.05.2014
Οι φήμες μιλούσαν καιρό για τον χωρισμό του σέξι Αγγέλου της Victoria' s Secret όμως τώρα το νέο επιβεβαιώθηκε. Όντως το διάσημο μοντέλο παίρνει διαζύγιο.

Ύστερα από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και ο σύζυγός της, Μάρκο Γιάριτς (Marco Jaric) παίρνουν διαζύγιο.

"Ύστερα από μακρά και προσεκτική σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε ύστερα από πέντε χρόνια γάμου. Είμαστε ευγνώμονες ως γονείς δύο απίστευτων νέων κοριτσιών τα οποία και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί. Θα εκτιμούσαμε βαθύτατα τον σεβασμό σας προς την οικογένειά μας και την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές καθώς ξεκινούμε αυτό το ευαίσθητο νέο κεφάλαιο για όλα τα μέλη της", έγραφε η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "People" επιβεβαιώνοντας έτσι και τυπικά το τέλος του γάμου της 32χρονης καλλονής και του 35χρονου πρώην άσσου του ΝΒΑ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι "κλέφτηκε" το 2009 ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και η Αντριάνα παντρεύτηκε... παρθένα. Σήμερα η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Βαλεντίνα, είναι 4 ετών και η μικρή, Σιένα 19 μηνών.