«Βόμβα»: Χώρισαν Αποστολάκης - Αναστασάκη;

07.05.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η αποκάλυψη από καθημερινή εφημερίδα ότι οδεύουν ολοταχώς προς το διαζύγιο ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της espresso, το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια γάμου κι έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν! Μάλιστα, έχουν κιόλας ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου!

Και μπορεί για τον έξω κόσμο τα περί χωρισμού να έπεσαν σαν «μπόμπα», για τους πολύ δικούς τους ανθρώπους δεν ήταν έκπληξη. Εξάλλου, μόνο αυτοί γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι και τις προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν το γάμο τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν τα κατάφεραν και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποφάσισαν χωρίς εντάσεις να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αποστολάκης και Αναστασάκη γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν σε χρόνο dt, αφού ο ένας είχε βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο μισό, ενώ σύντομα απέκτησαν και την κόρη τους.

Πάντως, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό. Και πριν λίγους μήνες είχαν κυκλοφορήσει, τις οποίες είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το ζευγάρι.