Μπιγιονσέ & Τζέι Ζι: Ανακοίνωση για το κλωτσομπουνίδι

16.05.2014
Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε η επίθεση της αδελφής της στον άντρα της, η διάσημη τραγουδίστρια μιλά επίσημα για το ατυχές περιστατικό.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη πια που να μην έχει δει το βίντεο με τη Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles) να πλακώνει στο ξύλο τον γαμπρό της, Τζέι Ζι (Jay Z) μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχείου και την αδελφή της, Μπιγιονσέ (Beyonce) να παρακολουθεί τελείως ατάραχη. (Θυμήσου το στο τέλος της είδησης)

Οι θεωρίες ως προς το γιατί πολλές, αλλά η επικρατέστερη θέλει την κουνιάδα του διάσημου ράπερ να του ζητά τα ρέστα -εκ μέρους της αδελφής της (!;)- για μερικά τσιλιμπουρδίσματα της βραδιάς. Τα είχα "πάρει", λέει και επειδή δεν την είχε στηρίξει επαγγελματικά όσο είχε υποσχεθεί, οπότε... "πού σε πονεί και πού σε σφάζει, Τζέι Ζι".

Τώρα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το διάσημο ζεύγος στο πρακτορείο The Associated Press, έχουμε και το "κλείσιμο του όλου θέματος", με τις δύο αδελφές να έχουν ποστάρει, στο μεταξύ, φωτογραφίες η μία της άλλης δείχνοντας ότι μεταξύ τους όλα είναι "μέλι-γάλα".

"Ως αποτέλεσμα διέρρευσης υλικού ασφαλείας από το ασανσέρ τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ξεκίνησε μεγάλη παραφιλολογία σχετικά με το τι προκάλεσε το ατυχές γεγονός. Όμως το πιο σπουδαίο πράγμα είναι ότι η οικογένειά μας το έχει ξεπεράσει. Οι αναφορές που θέλουν τη Σολάνζ μεθυσμένη ή να έχει συμπεριφερθεί τρελά όλο το προηγούμενο βράδυ, είναι απλά ψευδείς. Στο τέλος της ημέρας, οι οικογένειες έχουν προβλήματα και εμείς δεν διαφέρουμε. Αγαπιόμαστε και πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Έχουμε αφήσει όλο το συμβάν πίσω μας και ελπίζουμε όλοι οι άλλοι να κάνουν το ίδιο", έγραφε η ανακοίνωση και στη συνέχεια περνούσε και σε λεπτομέρειες για τους πιο άμεσα εμπλεκόμενους.

"Ο Τζέι Ζι και η Σολάνζ αμφότεροι θεωρούν ότι μοιράζονται την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Και οι δύο αναγνωρίζουν τον ρόλο του σε αυτό το προσωπικό ζήτημα που έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Ο ένας απολογήθηκε στον άλλο και έχουμε πια προχωρήσει ως οικογένεια", έγραφε η ανακοίνωση στο τέλος, στέλνοντας σαφές το μήνυμα του "τελεία και παύλα".