Ελένη: Γιόρτασε την ονομαστική της με Ματέο κι Εθνική!

23.05.2014
Μεγάλες στιγμές έζησε η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της ονομαστικής της. Η παρουσιάστρια πήγε να γιορτάσει με το σύντροφό της και τη μικρότερη κόρη της κι εκεί συνάντησε τυχαία την Εθνική ομάδα.

Η τυχαία συνάντηση έγινε σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο της Βουλιαγμένης και το Λενιώ μίλησε στην εκπομπή της με τρελό ενθουσιασμό για την ευχάριστη εμπειρία της.

«Την ημέρα της γιορτής μου ήμασταν λίγο πιο ήσυχα και λέω δεν πάμε έτσι σε αυτό το αγαπημένο μου εστιατόριο στη Βουλιαγμένη που έχει τα Ασιατικά; Παίρνω την μικρή μου κόρη μαζί, και πάμε νωρίς. Στις 19:30 το απόγευμα ήμασταν εκεί. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο δεν βλέπεις ποτέ φωτογράφο. Πας και δεν το μαθαίνει κανείς! Φτάνοντας απ΄έξω βλέπω κάμερα και δυο φωτογράφους. Τελικά με ενημέρωσαν πως είχαν τραπέζι στους παίκτες της Εθνικής μας λίγο πριν φύγουν για Βραζιλία. Έμπαιναν ο ένας μετά τον άλλον με τ΄αθλητικά τους και νόμιζα πως θα παίξουν ποδόσφαιρο εκεί μέσα. Γενικά δεν ξέρω παίκτες, δεν έχω μπει ποτέ μου σε γήπεδο, αλλά θα μπω γιατί έκανα και συζήτηση. Θα πάρω το σόι μου και θα πάω να το ευχαριστηθούμε" αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες. «Παιδιά είναι πανύψηλοι! Είναι κάτι παιδαράδες με πλατάρες", είπε ενώ παραδέχτηκε ότι χάρηκε πολυ που γνωρισε τον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε.

«Γνωρίστηκα με τον Φερνάντο Σάντος και χάρηκα πολύ. Συμπαθέστατος κύριος! Μιλάει και Ελληνικά, βγάλαμε και φωτογραφίες». Παραδέχτηκε, ομως και την... τρομάρα που πήρε από τον «πιστολέρο» της Εθνικής μας, τον αγέλαστο οπως τον είπε, Κώστα Μήτρογλου.

«Παιδιά πολύ σοβαρός ο Κώστας Μήτρογλου. Αγέλαστος! Μου έκοψε το αίμα. Όλοι ένα χαμόγελο μέχρι τ΄αυτιά το σκάσαμε. Εκτός από τον Μήτρογλου» δήλωσε χαρακτηριστικά το κατενθουσιασμένο από τη συνάντηση Λενιώ.