Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

28.05.2014
Τρεις μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό - για τους περισσότερους - χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή και η παρουσιάστρια για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά γι αυτόν.

Η Συνατσάκη όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να σχολιάσει το παραμικρό, αλλά τούτη τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μίλησε στις κάμερες κυρίως για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Στρατής της ζητά να τα ξαναβρούν.

«Είναι πιο δύσκολο στα όχι τόσο ευχάριστα να επικοινωνείς πράγματα. Γενικά, δεν ήμασταν ποτέ άνθρωποι που κράτησαν κρυφά τα πράγματα. Όταν ήρθε η στιγμή να ανακοινωθεί κι αυτό, το ξέραμε ότι θα ενδιαφερθεί ο κόσμος και θα με ρωτήσουν κάποια πράγματα, αλλά μου έχουν φερθεί με ευγένεια όλοι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τις φήμες περί δεύτερης ευκαιρίας. «Αυτά είναι πολύ ιδιωτικά! Σέβομαι το ενδιαφέρον που μπορεί να έχει κάποιος για να μάθει τι συμβαίνει, αλλά εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να συζητώ τόσο ιδιωτικά πράγματα», είπε, αποφεύγοντας ουσιαστικά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Πηγή: Happy Day