Κανάλις: Έγκυος και η άλλη πρώην του Κλούνεϊ

28.05.2014
"Κολλητική", φαίνεται ότι είναι η εγκυμοσύνη στις πρώην συντρόφους του διάσημου ηθοποιού.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Allamudin), η οποία μάλιστα εξελίσσεται ραγδαία καθώς περιμένουμε κουφέτα τον Σεπτέμβρη, έναν χρόνο μετά την αρχική γνωριμία του ζεύγους, δεν προλαβαίνουμε τα νέα που αφορούν τις δύο πιο πρόσφατες πρώην του.

Εκτός από τη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler) η ο ποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της δισεκατομμυριούχο (!) και περιμένει ήδη το πρώτο της παιδί -κορτισάκι- να που μαθαίνουμε ότι εγκυμονεί και η πιο πρώην, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabeta Canalis).

Την είδηση ανέβασε στη σελίδα του περιοδικού "Chi" ο αρχιστυντάκτης του στέλνοντας με... τιτίβισμα τις ευχές του στη μέλλουσα μανούλα, η οποία είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξη που τους είχε παραχωρήσει για τον νευροχειρουργό σύντροφό της, Μπράιαν Πέρι (Brian Perry) με τα καλύτερα λόγια. Στη φωτογραφία που ακολουθεί το ευτυχισμένο ζευγάρι σε πόζα που ανέβασε η Ελιζαμπέτα στο Instagram.

"Συχνά ένιωθα ότι δεν είχα το μητρικό ένστικτο, όμως τώρα όλα αυτά άλλαξαν. Με τον Μπράιαν, ήταν σαν να έχω ήδη ένα παιδί στο σπίτι, αλλά πάλι, το ίδιο θα μπορούσε να πει και εκείνος για μένα", είχε πει η Ελιζαμπέτα, στέλνοντας ταυτόχρονα τις ευχές της στον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη μέλουσσα σύζυγό του. Όλα είναι θέμα τάιμινγκ τελικά... Η ώρα η καλή σε όλους!