Άνιστον: Ψυχοθεραπεία για συνάντηση με Μπραντζελίνα

06.06.2014
Ασκήσεις… θάρρους λέγεται ότι κάνει η διάσημη ηθοποιός ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον πρώην σύζυγό της και την αγαπημένη του.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) υπήρξαν για χρόνια το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ο γάμος τους κράτησε πέντε χρόνια και τελείωσε το 2005, τη χρονιά δηλαδή που γυρίστηκε η ταινία "Mr & Mrs Smith", όπου στην ουσία εκείνος γνώρισε το πραγματικό του –όπως προέκυψε- ήμισυ.

Από εκείνη τη στιγμή, οι τρεις άμεσα ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν μαζί στον ίδιο ευρύτερο χώρο μόνο μια φορά, στα Όσκαρ του 2009.

Τώρα, όλες οι φήμες θέλουν τη μεγάλη συνάντηση να πραγματοποιείται με αφορμή τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) τον Σεπτέμβρη. Και φυσικά σε μικρότερο κύκλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος σταρ σκοπεύει να καλέσει και τα δύο φιλαράκια του –και ας κάνουν εκείνα ό,τι καταλαβαίνουν.

Η Τζένιφερ, λοιπόν, λέγεται ότι ετοιμάζεται για τη συνάντηση αυτή με τη βοήθεια ειδικού ψυχοθεραπευτή.

"Η Τζεν έχει κάνει θεραπεία κι άλλες φορές και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια επαγγελματική. Στον γάμο θα είναι βέβαια ο αρραβωνιαστικός της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), αλλά η σκέψη και μόνο ότι θα δει τον Μπραντ και την Αντζελίνα την τρελαίνει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia", τονίζοντας πως ο "ειδικός" έχει σκοπό να τονώσει την αυτοπεποίθησή της και να εξαλείψει τον φόβο της επικείμενης μεγάλης συνάντησης, χρησιμοποιώντας και τη μέθοδο της υπνοθεραπείας.

Αν μάλιστα αληθεύουν και οι φήμες που θέλουν την Άνιστον ήδη τεσσάρων μηνών έγκυο, στη συνάντηση αυτή θα έχει "την κοιλιά στο στόμα". Μπορεί και να είναι στον μήνα της, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να προσπαθήσει να φανεί ψύχραιμη.