"Παραλίγο να σκοτώσω τον Τομ Κρουζ"

06.06.2014
Η Έμιλυ Μπλαντ, θυμάται μια τρομακτική στιγμή από τα γυρίσματα όπου έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του διάσημου συμπρωταγωνιστή της.

Αυτό τον καιρό βγαίνει στις αίθουσες η ταινία "Edge Of Tomorrow" και, όπως είναι φυσικό, οι πρωταγωνιστές της, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) γυρίζουν τον κόσμο για τις διάφορες πρεμιέρες.

Σε μια από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε η 31χρονη ηθοποιός στον Κόναν Ο' Μπράιαν (Conan O' Bryan) αποκάλυψε ότι σε κάποια στιγμή των γυρισμάτων, λίγο έλειψε και θα σκότωνε τον συμπρωταγωνιστή της.

Σε μια σκηνή καταδίωξης, λοιπόν, η Μπλαντ οδηγούσε και έτρεχε πάρα πολύ κατόπιν συμβουλής των ειδικών στα σταντ και αγνόησε τη συμβουλή του Κρουζ που της έλεγε να πατήσει φρένο. Και την… πάτησε.

"Οδηγούσα και ένιωθα τον Τομ πολύ ήσυχο στο πίσω κάθισμα. Και εγώ έτρεχα. Ξαφνικά τον ακούω να φωνάζει 'Φρένο, φρένο, φρένο. Φρένο, φρένο, φρένο. Ω, Θεέ μου… Φρένο, φρένο, φρένο, πάτα το! Και εγώ άργησα. Και πέσαμε επάνω σε ένα δέντρο. Λίγο έλειψε να σκοτώσω τον Τομ Κρουζ", παραδέχτηκε η Έμιλι, όμως τέλος καλό, όλα καλά…