Άμπι Κλάνσι: πώς γυμνάζεται η Μις Καλύτερα Πόδια

11.06.2014
Ψηφίστηκε στην Μεγάλη Βρετανία, ως η γυναίκα με τα πιο ωραία πόδια. Ο λόγος για την Άμπι Κλάνσι (Abbey Clancy), το μοντέλο που κέρδισε στην κούρσα σπουδαία ονόματα όπως η Κέλι Μπρουκ.

Σε έρευνα που έγινε στην Αγγλία, αποκαλύφθηκε πως οι γυναίκες ντρέπονται για τα δικά τους πόδια και τα κρύβουν σε ποσοστό 55%. Ανάμεσα στα προβλήματα που αφορούν στο κρύψιμο των ποδιών, είναι η χλωμή επιδερμίδα, η τριχοφυΐα και το σκληρό δέρμα.

Εν το μεταξύ, πάνω από τις μισές συμμετέχουσες στην έρευνα, αποφεύγουν να φορέσουν ανοιχτά παπούτσια με τον φόβο μην φανούν τα πόδια τους και για φούστες- σορτσάκια ούτε λόγο.

Η ίδια η κάτοχος του τίτλου για τα καλύτερα πόδια, Άμπι τονίζει πως εμείς οι ίδιες παραμελούμε τα πόδια μας και γι' αυτό καταλήγουμε να τα κρύβουμε.

Το 28χρονο μοντέλο είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και προτιμά να ξεκινά τη μέρα της με σούπερ υγιεινό σμούθι: μπρόκολο, σπανάκι, λάχανο, σέλινο, μήλο και τζίντζερ στο μπλέντερ.

Εν το μεταξύ, όσον αφορά την άσκησή της, η Κλάνσι γυμνάζεται 2 φορές την ημέρα, κάθε 2 ημέρες. Μία ημέρα της εβδομάδας είναι ελεύθερη για ξεκούραση.

Ημέρα πρώτη- πρωί:

45 λεπτά καρδιαγγειακή προπόνηση στο διάδρομο ή κάνοντας τζόγκινγκ.

Ημέρα πρώτη- απόγευμα:

30 λεπτά βάρη καλύπτοντας όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες.

Ημέρα δεύτερη- Πρωί:

30 λεπτά καρδιαγγειακή προπόνηση με τα 20 πρώτα σταθερά και στα 10 τελευταία, σπιντάρισμα για 30 δεύτερα και μετά 90 δεύτερα σε χαλαρό ρυθμό.

Ημέρα δεύτερη- Απόγευμα:

Κυκλική προπόνηση με βάρη. Η προπόνηση περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλής ασκήσεις με την προσθήκη βάρους ακόμα και στα πους απς. Κάθε άσκηση γίνεται με 10-20 επαναλήψεις και αφού ολοκληρωθεί ένας κύκλος ασκήσεων, επαναλαμβάνεται.