Τούμπανο η Λόπεζ με μπικίνι & χωρίς μακιγιάζ

16.06.2014
Μερικές πολύ "ενδιαφέρουσες" φωτογραφίες πόσταρε η φρεσκοχωρισμένη Λατίνα σταρ στο Instagram. Έτσι, για να σκάσει ο Κάσπερ!

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στην έναρξη του παγκοσμίου κυπέλου ποδοσφαίρου στη Βραζιλία η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είπε να χαλαρώσει λίγο και να ξεκουραστεί μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.

Χαρακτηρίζοντας τη μέρα της "μέρα ξεκούρασης" η 44χρονη σταρ άραξε στην ξαπλώστρα της και άρχισε τα selfies.

Πρώτα πρώτα ανέβασε μια χαμογελαστή φωτογραφία της όπου φορά γυαλιά και ποζάρει με το στήθος… τούμπανο –αν και ξαπλωμένη. Παρεμπιπτόντως, φαίνεται ότι τελευταία ο JLo έχει κάνει ένα γενικό "ρεκτιφιέ" στο σώμα -και ιδιαίτερα- στο στήθος της, όμως είναι τόσο διακριτικό και προσεγμένο που δεν ξενίζει στο παραμικρό...

Αμέσως μετά η Τζένιφερ πόσταρε μια φωτογραφία με τη μαμά της, Γουαδαλούπε Ροντρίγκεζ (Guadalupe Rodriguez) η οποία χαλαρώνει μαζί της.

Και στη συνέχεια, η Τζένιφερ, τελείως ακομπλεξάριστη, έβγαλε τα γυαλιά της κοίταξε κατάματα τον φακό έκανε κλικ και έγραψε στη λεζάντα: "Μέρα χωρίς μέικ απ, πραγματικό σέλφι, ξύπνησα έτσι".

Και στο τέλος άφησε μια ομαδική λήψη, όπου διακρίνεται η ίδια και η μαμά της (στο βάθος) να χαμογελούν μαζί με την υπόλοιπη παρέα.