Ο γάμος της Καμπούρη σε φωτογραφίες

15.06.2014
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Δέσποινα Καμπούρη, στο πλευρό του αγαπημένου της Βαγγέλη Ταρασιάδη. Και παίζει να ήταν από τις πιο χαλαρές και μονίμως χαμογελαστές νύφες που έχουμε δει.

Ο γάμος έγινε στην Αγία Ειρήνη της Κύθνου, σ’ ένα εκκλησάκι πάνω στην άμμο, ενώ ο στολισμός που κινήθηκε σε λευκούς τόνους, ήταν λιτός και άκρως ρομαντικός. Εξάλλου, το μέρος και η βραδιά ενδείκνυνταν για... ρομαντικές πινελιές.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και το νυφικό της, μία ρομαντική δημιουγία των Konstantinos Melis By Laskos, ενώ ίδιο ήταν και το φόρεμα της κόρης της Ελενας, που ήταν και το παρανυφάκι.

Ο γάμος έγινε τελικά στις 8.30 το απόγευμα του Σαββάτου, αφού τελευταία στιγμή ο παπάς τούς αλλαξε την ώρα. Ο Ταρασιάδης έφτασε άλα... Τζέιμς Μποντ στην εκκλησία με φουσκωτό συνοδευόμενος από φίλους του και την κόρη του.

Και η νύφη έφτασε από θαλάσσης, αλλά με το κλασικό καϊκάκι, ενώ τη συνόδευσαν ο πατέρας της και λυράρηδες. Η Καμπούρη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και δε σταμάτησε να χαιρετά και να σκορπά χαμόγελα στους καλεσμένους της.

Ανάμεσα τους η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, η Ελεονώρα Μελέτη με τουρμπάνι στο κεφάλι, η Μαριέττα Χρουσαλά που έκανε δώρο τις νυφικές σαγιονάρες, η Αννίτα Ναθαναήλ κ.α