Καρντάσιαν: Μήνυμα όλο... ζουμιά για σύζυγο & κόρη

16.06.2014
Γιορτή του πατέρα χθες, αλλά και γενέθλια της μικρής Νορθ. Η Κιμ Καρντάσιαν τα γιόρτασε όπως τους έπρεπε!!!

Στο σπιτικό της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) είχαν διπλή γιορτή χθες, 15/6/2014.

Η μοναχοκόρη τους, Νορθ (North) συμπλήρωνε τον πρώτο χρόνο της ζωής της ενώ ο 37χρονος ράπερ γιόρταζε τη γιορτή του πατέρα μαζί με τους υπόλοιπους πατεράδες του κόσμου.

Τις ευχές στα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο τις έστειλε η Κιμ μέσω Instagram με την εξής φωτογραφία και λεζάντα.

"Αυτό είναι το νόημα της ζωής. Η κορούλα μας έγινε ενός σήμερα! Παίξαμε τόσο πολύ που ξεράθηκαν καθώς παρακολουθούσαμε αγώνα. Ευτυχισμένη γιορτή του πατέρα στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου! Ο τρόπος με τον οποίο αγαπάς την κόρη μας και την προστατεύεις με γεμίζουν με τόσο πολλή αγάπη!".

Βέβαια, στον Κάνιε οι ευχές δεν ήρθαν μόνο από τη σύζυγο, αλλά και από την πεθερά του.
Και μάλιστα με δύο "χτυπήματα".

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τους "πατεράδες της ζωής της" στους οποίους ευχήθηκε, αρχικά ομαδικά και στη συνέχεια χωριστά.

"Τους αγαπώ αυτούς τους τύπους τόσο πολύ!!!! Ευτυχισμένη Μέρα του Πατέρα!!! #Οικογένεια #Αγάπη #ΜουλείπειςΡόμπερτ", έγραψε στη λεζάντα αυτού του ποσταρίσματος η Κρις όπου φαίνονται ο πρώτος της σύζυγος και πατέρας των 4 μεγαλύτερων παιδιών της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian), ο δεύτερος -σε διάσταση- σύζυγός της, και πατέρας των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) και οι δύο γαμπροί της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) και Κάνιε Γουεστ.

Οι πιο προσωπικές ευχές στον σύζυγο της Κιμ της, έφτασαν από την Κρις ως εξής:

Για την ιστορία, το δώρο που πήρε η μικρή Νορθ για τα πρώτα γενέθλιά της ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια για τα αυτιά που μόλις τρύπησε... Κάνε κλικ εδώ και δες...