Κοκκίνου: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να σκίσει

26.06.2014
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Έλλη Κοκκίνου στην τελευταία της συνέντευξη. Η τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την απώλεια του πατέρα της.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι στο γάμο της Δέσποινας Καμπούρη έβαλε τα κλάματα επειδή θυμήθηκε το δικό της γάμο!

«Δε ζήλεψα γιατί έχω ζήσει αυτά τα συναισθήματα με το δικό μου γάμο, δε μου έχει λείψει και μου αρκεί. Αρχίσαμε όλοι να δακρύζουμε από τη στιγμή που έπαιξε ένα βίντεο από τη ζωή των παιδιών και την κόρη τους, την Έλενα. Έκλαψα πάρα πολύ, ειδικά όταν η Δέσποινα χόρεψε με τον πατέρα της. Εγώ δεν είχα την τύχη να χορέψω με τον μπαμπά μου στον γάμου μου, επειδή είχε φύγει από την ζωή και αυτό με πονά πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα που το λέω νιώθω συγκίνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο παρακάτω, η Έλλη δε διστάζει να παραδεχτεί ότι υπάρχουν φωτογραφίες της από το παρελθόν, που θέλει να σκίσει και είναι την εποχή που τραγουδούσε με παραπανίσια κιλά. «Εκείνη την εποχή ήμουν στα χειρότερά μου! Μόλις είχα μάθει ότι έπασχα από θυρεοειδή και περπατούσα 4 ώρες την ημέρα, από τη Βάρκιζα στη Βούλα και ξανά επιστροφή, για να χάσω τα πρώτα κιλά», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Πηγή: Εγώ