Φουρέιρα: Και πάλι στην αγκαλιά της ο Σαμαράς

02.07.2014
Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική και η Ελένη Φουρέιρα, μπορεί να μην πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί τον Γιώργο Σαμαρά, όπως έκαναν οι συγγενείς άλλων διεθνών, όμως, τον περίμενε στο σπίτι.

Και η χαρά της που τον έχει και πάλι κοντά της, είναι μεγάλη. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεψαν να περάσει πολλή ώρα μαζί του, αφού το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο πάρτι γνωστής δισκογραφικής εταιρείας.

Εκεί, ήταν οι τηλεοπτικές κάμερες και το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν ήταν η επιστροφή του Σαμαρά. «Όλη η Ελλάδα στενοχωρήθηκε, αλλά τα παιδιά ήταν εκπληκτικά. Το είπαν όλοι εξάλλου και δεν υπάρχει λόγος στενοχώριας. Νομίζω ότι τώρα όταν ο κόσμος θα ακούει «Εθνική Ελλάδος» θα πρέπει να τρέμει» είπε η αοιδός και μετά τη δήλωση αυτή το ηθικό των διεθνών είναι... ακμαιότατο!

Στη συνέχεια, οι ρεπόρτερ πέρασαν σε πιο προσωπικά θέματα, του τύπου: τι της είπε ο Σαμαράς κατά την επιστροφή του. Αδιάκριτη ερώτηση, την οποία η Φουρέιρα... επέκρουσε με ένα πλατύ και όλο νόημα χαμόγελο: «Αυτά είναι προσωπικά θέματα» είπε κι έφυγε.

Πηγή: Happy day