Ελένη: Γνώριζε για το διαζύγιο Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

06.07.2014
Τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο θύμισε πολύ αυτός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Κι αυτό διότι οι κουμπάροι επέλεξαν την ίδια... χολιγουντιανή τακτική: εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, όπου γνωστοποιούν το διαζύγιο τους. Βέβαια, Κωστόπουλος και Μπαλατσινού προτίμησαν να "ανεβάσουν" την ανακοίνωση στο σάιτ του εκδότη! Ωστόσο, ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Μπαλατσινού τον τελευταίο καιρό έχει έρθει και πάλι κοντά με τη Μενεγάκη έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν η Ελένη γνώριζε για το διαζύγιο που "κούφανε" πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπαλατσινού είχε ενημερώσει σχετικά την κουμπάρα της και η ίδια ως "έμπειρη" τής έδωσε τα φώτα της, ειδικά ως προς τον χειρισμό. Εξάλλου, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και η Μπαλατσινού μετά το Πρωινό mou είχε επανέλθει δυναμικά στα φώτα της δημοσιότητας, οπότε το διαζύγιο της σίγουρα θα προκαλούσε (όπως κι έγινε)... σεισμό.

Κι αν η Μπαλατσινού συναντιόταν αρκετά συχνά με τη Μενεγάκη, πριν λίγες μέρες ο Κωστόπουλος βρέθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων. Και μάλλον και οι κουμπάροι αυτοί είχαν πολλά να πουν, εκτός από το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΑΝΤ1, όπως γράφτηκε!