Απίστευτο: Παντρεύτηκε ξαφνικά η Σέριλ Κόουλ

14.07.2014
Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον γάμο της ύστερα από μόλις τρεις μήνες σχέσης.

Τρισευτυχισμένη είναι η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) που μέσα στο Σαββατοκύριακο ντύθηκε νυφούλα -για δεύτερη φορά. Η διάσημη τραγουδίστρια, επιβεβαίωσε μάλιστα τα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 31χρονη σταρ και ο Γάλλος επιχειρηματίας Ζαν-Μπερνάρ Φερνάντεζ Βερσινί (Jean Bernard Fernandez Versini) λέγεται ότι είναι ζευγάρι εδώ και μόλις τρεις μήνες, όμως οι εξελίξεις στη ζωή τους ήρθαν με πολύ συνοπτικές διαδικασίες.

"Συνήθως δεν συζητώ την προσωπική μου ζωή αλλά για να σταματήσω τη φημολογία θέλω να μοιραστώ τα χαρμόσυνα νέα μου. Ο Ζαν-Μπερνάρ και εγώ παντρευτήκαμε στις 7/7/2014. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που προχωρούομε με τις ζωές μας μαζί", έγραψε στο Instagram η Σέριλ δίπλα από μια φωτογραφία που πόσταρε για του λόγου το αληθές. Το... κοτρώνι και το σιρέ μπριγιαντένιο δαχτυλίδι που φαίνονται σε γκρο πλαν λάμπουν στο χέρι της Κόουλ, η οποία προφανώς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Mirror", το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια παραλία του νησιού Μιστίκ στην Καραϊβική ενώπιον τεσσάρων μόνο καλεσμένων, δύο εκ των οποίων λέγεται ότι ήταν η μητέρα της Σέριλ, Τζόαν (Joan) και η βοηθός της, Λίλι Ίνγκλαντ (Lily England).

Ο πρώτος γάμος της σταρ ήταν με τον ποδοσφαιριστή Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) -του οποίου το επίθετο και κράτησε για επαγγελματικούς λόγους. Ο γάμος αυτός έληξε πολύ άσχημα το 2010 ύστερα από τέσσερα χρόνια μέσα σε αποκαλύψεις για τρελό… κέρατο από την πλευρά του θερμόαιμου άσσου.

Ανάμεσα στις τελευταίες γνωστές σχέσης της Σέριλ ήταν οι χορευτές Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough) και Τρε Χόλογουεϊ (Tre Holloway) ενώ με τον νυν σύζυγό της, η Κόουλ λέγεται ότι γνωρίστηκε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών. Βίον ανθόσπαρτον λοιπόν.