Σέριλ: Και όνομα αλλάζει για τον -ύποπτο- σύζυγο

15.07.2014
Γάμος εξπρές για τη διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια. Όμως ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που κάνει άνω κάτω τη ζωή της;

Τα νέα για τον γάμο της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και του Ζαν-Μπερνάρ Φερνάντεζ-Βερσινί (Jean-Bernard Fernandez-Versini) έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, κυρίως γιατί ο δεσμός τους μετρά μόλις και μετά βίας τρεις μήνες.

Την είδηση για τον γάμο αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία σήμερα άλλαξε το όνομα του λογαριασμού της στο Twitter, σε μια προφανή προσπάθεια να ξεφορτωθεί το επίθετο που της έμεινε, για επαγγελματικούς λόγους, από τον πρώτο της γάμο με τον άσσο της μπάλας, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole). Και με την ευκαιρία, θυμηθείτε τον καιρό εκείνο με την παρακάτω φωτογραφία...

Σήμερα λοιπόν, όποιος πληκτρολογεί πια το παλιό όνομα της τραγουδίστριας, @CherylCole, στο Twitter βρίσκεται ενώπιων αυτής της σελίδας με την παραπομπή στο νέο λογαριασμό @Cherylofficial.

Ποιος είναι όμως ο άντρας που ξεμυάλισε σε τέτοιο σημείο τη Σέριλ -πρώην Κόουλ;

Δεν ξέρουμε και πολλά για τον γοητευτικό Ζαν-Μπερνάρ, είναι η αλήθεια, εξ ου και το "ύποπτος" του τίτλου. Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης του ιδιότυπου εστιατορίου "Cosy Box" το οποίο λειτουργεί στις Κάνες αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ αλλά πέρα από αυτό δεν είναι γνωστό με τι άλλο ασχολείται.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε αυτό το εστιατόριο έγινε και η μοιραία γνωριμία του ζεύγους πριν από τρεις μήνες...

Στο παρελθόν του Ζαν-Μπερνάρ θα βρούμε, λένε, άπειρα μοντέλα και καλλονές που έχουν περάσει από την αγκαλιά του, όμως αφού αυτό δεν πειράζει τη Σέριλ... εμάς μας περισσεύει!