Θα βάλουν κουλούρα Ναταλία & Ιωάννου;

25.07.2014
Αν μη τι άλλο, έχουν γραφτεί τα άπειρα για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με το Μάνο Ιωάννου ένα χρόνο τώρα.

Σε συνέντευξή του στο Εγώ Weekly, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη του, ενώ έριξε και το θέμα «γάμος» στο τραπέζι.

Ωστόσο, μη σου ανοίγει η όρεξη γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Αν γινόταν γάμος, θα ήταν εντελώς μεταξύ μας. Δεν είναι προτεραιότητά μας, αλλά όταν περνάς καλά σε μία σχέση, μπορεί να το κάνεις κι αυτό πάνω στην τρέλα!»

Αυτή η φράση σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν έχει σκεφτεί πώς θα έκανε πρόταση γάμου στη Ναταλία κι ο Μάνος διευκρινίζει ότι δεν έχει σκεφτεί μέχρι στιγμής τον τρόπο, αλλά «θα ήταν όμορφο το ‘για πάντα μαζί’ να γίνει πραγματικότητα».

Παραδέχεται ότι η σχέση του με την Ναταλία τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κι ενώ ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να συγκατοικήσει με μία γυναίκα, τώρα, σκέφτεται λίγο πιο σοβαρά από πριν και δεν είναι τόσο επιπόλαιος.

Αναφέρθηκε και στα διάφορα πικρόχολα σχόλια που αφορούσαν τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, λέγοντας ότι «ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Εμείς δεν ακούμε τίποτα! Άλλωστε, όσοι έγραφαν ότι θα χωρίσουμε διαψεύστηκαν. Εάν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, γιατί να με νοιάζει τι λέει ο καθένας;». Σωστός, να προσθέσουμε εμείς.

Δεν παρέλειψε να πει ότι «έχουν γραφτεί πολλά ψέματα. Ωστόσο, ο πιο εύκολος τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων είναι όταν δω αυτόν που το έγραψε, να του μιλήσω και να το λύσουμε όμορφα κι απλά.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, ούτε έχω βγει από τα ρούχα μου. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το μαθαίνατε».

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, καλά να περνάνε τα παιδιά και να λείπουν τα σχόλια… Ή να το πούμε κι αλλιώς, σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Ν.Ε.