Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Πάτινσον...

30.07.2014
Είπαμε να νιώθουν άνεση οι celebrities όταν δίνουν συνεντεύξεις για να βγαίνουν λαβράκια και να έχουμε να ασχολούμαστε, αλλά μάλλον το παράκανε ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) στο Βρετανικό Esquire.

Σε αυτή αναφέρθηκε στην άβολη θέση στην οποία ερχόταν ειδικά όσα χρόνια προβάλλονταν σε Α’ προβολή οι ταινίες του Twilight που τον είχαν φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με τους παπαράτσι να ακολουθούν την κάθε του κίνηση ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα έφτιαξε με τη συμπρωταγωνίστριά του, Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

"Νομίζω ότι υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου δίνεται γραμμή ‘ακολουθείστε αυτόν τον τύπο’. Ωστόσο, κάθε φορά που βλέπω ένα σωρό παπαράτσι να με περιμένουν, πάντα σκέφτομαι, ‘Θεέ μου, τι έχουν ανακαλύψει!’, δήλωσε γελώντας ο ηθοποιός.

Όσον αφορά δε το χωρισμό του με την Κρίστεν Στιουάρτ που επίσης, απασχόλησε πολύ τα Μέσα, ο ίδιος απάντησε:

«Μ*λ*κίες συμβαίνουν, ξέρεις. Πρόκειται για νέους ανθρώπους... είναι φυσιολογικό! Κι ειλικρινά, ποιος χ*στ*κε; Το πιο δύσκολο μέρος είναι να μιλάς σχετικά με αυτό το θέμα αργότερα. Γιατί όταν μιλάμε για τους άλλους ανθρώπους, τους επηρεάζουμε με τρόπους που δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

Και σε αυτό το σημείο αρχίζουμε ανησυχούμε μα αυτά που δήλωσε στο περιοδικό ο ηθοποιός. Γιατί από τη μία δηλώνει αποφασισμένος να μην καβαλήσει το καλάμι και να μην το παίζει «ντίβα» ούτε στους φίλους του ούτε στους συνεργάτες του κατά το γύρισμα μία ταινίας κι από την άλλη μας λέει το λόγο για αυτή του την απόφαση και μας στέλνει αδιάβαστους.

"Μία ηθοποιός έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή στο μπάνιο και δε σταμάτησε να διαμαρτύρεται για τη θερμοκρασία του νερού, πότε ήταν πάρα πολύ ζεστό πότε πολύ κρύο. Έτσι, όλοι στο στούντιο κατούρησαν σε αυτό και μετά έβαλαν μπόλικο αφρόλουτρο για να μη μυρίζει! Αυτές οι μ*λ*κίες συμβαίνουν. Γι 'αυτό εγώ αποφεύγω να ζητάω το οτιδήποτε. Δε θέλω να με κατουρήσει ο οποιοσδήποτε».

Τι τραβούν κι οι σταρ του Χόλυγουντ, ε;

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ