Νεκρή βρέθηκε η αδερφή της Ντρου Μπάριμορ

30.07.2014
Η ετεροθαλής αδελφή της Ντρου Μπάριμορ, Τζέσικα Μπάριμορ, βρέθηκε νεκρή την παραμονή των γενεθλίων της.

Τη βρήκαν ακουμπισμένη στο τιμόνι του οχήματός της με «δεκάδες λευκά χάπια" γύρω από το σώμα της κι ένα κουτάκι ενεργειακού ποτού ανάμεσα στα πόδια της χθες Τρίτη γύρω στις έξι το πρωί.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο είχε μπλοκάρει το δρόμο σε μια πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο. Την Τζέσικα τη βρήκε η Marta Lopez που μένει στη γειτονιά, η οποία προσπαθούσε να φύγει για τη δουλειά της όταν είδε ότι της έκλεινε το δρόμο της το αυτοκίνητο της ετεροθαλούς αδερφής της διάσημης ηθοποιού.

Η ταυτότητα της γυναίκας επιβεβαιώθηκε αργότερα από το γραφείο του ιατροδικαστή κι έχει προγραμματιστεί αυτοψία για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η Τζέσικα «έφυγε» την παραμονή των 48ων γενεθλίων της Jessica κι ήταν κόρη του ηθοποιού Τζον Ντρου Μπάριμορ (John Drew Barrymore) και της Νίνα Γουέιν (Nina Wayne), της τρίτης συζύγου του. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε συνολικά τέσσερις φορές κι απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Η τελευταία δημοσίευση στο προφίλ της Τζέσικα στο Facebook στις 28 Ιουλίου ήταν κοινοποίηση ενός αινιγματικού μηνύματος από άλλη σελίδα.

«Μερικές φορές η ζωή σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που πρέπει να συναναστραφείς για να σε βοηθήσουν, να σε βλάψουν, να σε καθοδηγήσουν, να σε παρατήσουν, να σε αγαπήσουν και να σε κάνουν τελικά το πρόσωπο που ήταν γραφτό να γίνεις», ήταν το post, το οποίο σχολίασε με τη λέξη «Ναι».

Η Τζέσικα είχε ιστορικό εξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, θέμα που έχει αντιμετωπίσει κι η Ντρου Μπάριμορ στο παρελθόν και για το οποίο έχει μιλήσει ανοικτά σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της. Τα συλλυπητήριά μας!

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ